Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sassy

ankieta dla tych, którzy nie farbują włosów

Polecane posty

1.Jaki jest Twój naturalny kolor? 2.Dlaczego nie farbujesz? 3.Planujesz? Na jaki?

1. szatynka 2.bo odrosty, bo kolory sztuczne, bo płowieją i wyglądają potem fatalnie, włosy się niszczą, szkoda mi kasy...:) 3. -

Gość aaawiec
1. sredni brąz 2. bo nie chce ich niszczyć 3. nie planuje, ale jesli coś mi strzeli, to pogłębie kolor jakims ładnym brązem

Gość snt
Brązowe, odcień nie za jasny ale też nie bardzo ciemny Bo bardzo je lubie takie jakie są i dobrze się czuje z takim kolorem Narazie nie planuje ale też nie wykluczam

Gość -IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-
1. brunetka 2. bo nie potrafie 3.tak, na blond

Dzięki ludzie Jak narazie to tylko ja jestem blondynką... i chcę se farbnąć na jaśniejszy blond:P

Gość moje obserwacje są takie
że zadowolone ze swojego naturalnego koloru włosów są przeważnie osoby ciemnowłose ;) natomiast najbardziej niezadowolone (może oprócz rudych? ;) ) są osoby z włosami ciemny blond - tzw. mysi. niestety ciemny blond rzadko kiedy jest ładny i twarzowy, przez całe swoje życie widziałam może ze 2 kobiety z włosami ciemny blond, których odcień był ładny i było im w nich do twarzy. pozostałe wyglądają jak szare, zaniedbane myszki. i nie mówię tego złośliwie, bo sama mam taki kolor włosów z natury :(

1. brąz, pod slonce wpada w kasztan 2. po pierwsze strasznie mi sie podoba naturalny kolor moich wlosow, po drugie nie chce mi sie potem bawic z odrostami, po trzecie kolor na ktory mam ochote szybko stracilby blask i pozadany odcien 3. planuje od 2 lat, na taki prawdziwy kasztan, ale znajac zycie to nic z tego nie bedzie bo i tak sie nie zdecyduje;p

1. fryzjerzy nazywają ten kolor złotym blondem moim zdaniem to bardzo jasny brąz 2. dlatego, że noszę włosy do pasa i wiem, że farba mimo wszystko (nawet ta profesjonalna) niszczy włosy, a moje są raczej z tych delikatnych 3. chciałam przyciemnić i zafarbować na ciemny brąz, ale znajomi skutecznie wypersfadowali mi ten pomysł z głowy;)