Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszczęśliwiony

kobiecy wytrysk

Polecane posty

Gość niunka1983
ja mam wytrysk prawie przy kazdym stosunku oralnym, tak sie mój orgazm zaczyna

Gość taka jedna 18
tej filmik jest oblesny.. ta babka ma cos z pecherzem skoro nie umie wstrzymac moczu podczas orgazmu :| i to napewno nie byl wytrysk o jakim jest tu mowa

Gość kurde extra
mogła się zlać jej na twarz

Gość uszczęśliwiony
do "taka jedna 18" -> młoa jeszcze jesteś, niedoświadcozna i chyba niewiele wiesz o fizjologii swojego ciała. Postaraj sie o troche wiecej edukacji.

Gość kocvica20p
witam, was. wczoraj miałam pierwszy bardzo obfity wytrysk, ze moj chłopak pomyslał ze sikam na niego. natomiast ja tez w to uwierzyłam, ze sikałam na niego poniewaz, to było tak obficie, ze myslałam ze pusciły zwieracze i rzeczywiscie go obsikałam, ale potem nie było czuc moczem,takze to musiał byc wytrysk .było cudonie- pozdrawiam.!

Gość niunka1983
to cos na filmie to na pewno nie jest wytrysk bo ja mam go prawie za kazdym razem i to inaczej wyglada, wypływa duża ilość płynu z kobiety i to moze trwac nawet z minute ale plyn sie sączy a nie leje sie tak jak na filmie a do jełopów nie znających się na rzeczy-to nie jest żaden mocz, to bezbarwny płyn o zapachu i smaku kobiety ale smak i zapach bardzo mało odczuwalny

Gość Drogi Tworku
Skąd ta pewność(mocz na filmach). Z tego co piszesz wynika że jesteś dość obeznany w temacie(filmy). Rączka nie boli??

Gość do aniunki
może ten twój płyn jest wynikiem jakiejś dolegliwości?

Gość uszczęśliwiony
do niunka1983 -> istotnie, nie można stwierdzić co tak naprawdę wytryska z tej laski na tym filmiku. Jednakże kobiecy wytrysk nie polega na powolnym wyplywaniu płynu z kobiety tylko własnie na wytryśnięciu pod pewnym ciśnieniem.

Gość Czytalam ze
taki wytrysk u niektórych kobiet nastepuje. Jest to znikomy procent, ale to w ogole nie swiadczy, ze kobiety te czują większy orgazm, a raczej jest dla nich to uciążliwe ... Przypuszczam, że autor cos na ten temat przeczytal i udaje tutaj wielkiego Casanovę, a na temat sexu wie niewiele :-D

Gość uszczęśliwiony
W ogóle mi nie przyszło do głowy, że ktoś może odebrac moj post jako próbe robienia z siebie casanovy. Po prostu przydarzyło mi sie to (a raczej mojej nowo poznanej partnerce), bardzo mi sie to spodobało i postanowilem o tym napisac. Tyle ...

Gość szynianka
na tym filmiku to jest mocz, na 100% .Mam identycznie jesli nie zrobie siku przed seksem. Z tym ze ja mam taki wytrysk przy orgazmie pochwowym. taka jedna 18 _jak dla mnie nigdy nie miałas orgazmu bo gdybys go przezyla wiedzialabys ze podczas niego nie mozna sie kontrolowac

Gość Skacząca
ja też mam wytryski:)mój facet wtedy szaleje:)jedyny minus to fakt, ze przescieradlo zaraz mokre bo leje sie ze mnie i leje, ale on to uwielbia:)jak tylko go czuje sam dochodzi wiec ciagle szczytujemy rownoczesnie lol:D

Gość weonisia_misia
fakt jest taki że kobieta podczas orgazmu moze mieć wytrysk- jest to wytrysk punktu G, ilość płynu jest zróżnicowana od 0,5 szklanki- nawet do litra (znikome). Oczywiście nie każda kobieta musi mieć wytrysk- jest on bezwonny, i nie przypomina wydzieliny bo jest raczej przezroczysty!

Gość rainwomen
Przeciez wyraznie widac,ze ona sie posikala.Normalka.

Gość Echo_Falls
Uszczęśliwiony. Bardzo to ciekawe, co piszesz. Pierwszy i jak na razie ostatni raz słyszałam o wytrysk kobiety , kiedy oglądałam „szamankę” z Lindom. Strasznie mnie to zaciekawiło, ale wydawało mi się, że to jest fikcja, że coś takiego nie ma miejsca. Strasznie to ciekawe! Orgazm mam przy każdym stosunku. Czasem mniej intensywny a czasem wyjątkowy, ale jeszcze nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. Zaczęłam współżyć w wieku 16 lat. Teraz mam 29. Powiedzcie mi jak mam osiągnąć orgazm z wytryskiem. Czy kochaliście się oralnie, że Twoja kochanka miała taki orgazm? Chce wiedzieć wszystko!

Gość gość
Ja widzialam kiedys filmik, na ktorym kobieta masturbowala sie palcem i w pewnym momencie wydzilila jej sie duza ilosci wydzieliny koloru bialego, gestej - wygladalo to jak meska sperma. To cow diac na tym filmiku, tak jak i na innych tio po prostu siki. Nie wierze, by kazda kobieta byla predysponowana do wytrysku....

Gość Punkt G G spot
Nie jest latwo go znalezc ale warto go szukac.

Gość niunka1983
do uszczęśliwiony ja mam taki wytrysk prawie za kazdym razem kiedy mam orgazm, tak naprawde za pierwszym razem kiedy mialam orgazm tez tak mialam chociaz musialam na ten orgazm czekac z 3 lata!!!!!! Zgadzam sie z Tobą że wytryska ale nie pod takim ciśnieniem jak na filmie, jeszcze sie nie zdażyło zebym oblala mojemu miskowi twarz a lozeczko zawsze cale mokre. Ja mam tak zetroche wytrysnie, pozniej sie raczej sączy, pozniej znowu wytrysnie i moge tak z piec minut nawet. :-) dodam ze to moj pierwszy facet ktory mnie doprowadza do orgazmu, chociaz tylko lechtaczkowego jak narazie, mam nadzieje

Gość niunka1983
Ja osiagam orgazm z wytryskiem jesli sie kochamy oralnie, lize moj misio lechtaczke i paluszkiem drazni w tym samym czasie punkt G (te okolice przynajmniej). I przede wszystkim nie wklada mi palca mechanicznie bo to mi wtedy podniecenie opada tylko wlozy paluszka i mnie drazni w srodku, jakby laskocze

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
kornik vel kornison ita, oczywiście, kobieta to ylko po ślubie i tylko mężowi, a facet może kiedy chce i z kim chce, im więcej tym lepiej :O:O Jakie to typowe :P

Gość uszczęsliwiony
do Echo_Falls: Nie wiem co Ci odpowiedzieć. Nie wiem co i jak powinnas (powinniscie) robić, żebyś osiągnęła wytrysk. Myślę, że nie każda kobieta jest do tegp zdolna. Ja miałem do czynienia z naprawdę duż ilościa kobiet i dopiero teraz (po 17 latach uprawiania sexu) czegoś takiego doswiadczyłem. Kobieta, która mnie tym uraczyła ma 39 lat, jest rozwiedziona i twierdzi, że od prawie roku nie uprawiała sexu. Ten jej wytrysk wydarzył sie podczas naszego trzeciego razu. Zaczelismy od pieszczot oralnych (dosyc długich), potem była moja ulubiona zabawa czyli lizanie stóp (tak jestem fetyszysta stóp), potem ponownie długi oral połączony z podwójną penetracją moimi palcami: jednen w pupci a drugi w pochwie. I podczas tego połączonego analu z oralem to sie wydarzyło.

Gość miałam.................
tylko 2razy taki orgazm pierwszy w wieku 19 lat ,drugi w wieku 25 co wyróznial ten sex od innych? teraz tak sie zastanawiam i chyba wiem...za pierwszym razem kochałam sie z facetem 2godziny bez przerwy za drugim także tak intensywnie i długo... wrażenia: to nie jest mocz ,ani inny cud...to bezbarwny płyn,bez zapachu i nie tyle zemnie wytrysnął co wypłynął , było go dużo..bardzo dużo..orgazm porównywalny może bardziej intensywny

Gość to nie jest mocz ani inny cud
nie zesraj się facetowi na twarz

Gość a co cie tak wkurwiło
dziewczyna napisała co przeżyła a ty sie dopierdalasz..z głupoty czy zazdrości

Gość a co cie tak wkurwiło
i napisz kretyna jak to wygląda to nawet nie uszanują ..to po chuj sie wypytujecie

kobiecy wytrysk, kobiecy wytrysk nie mowcie mi tu o darciu któw bo każdy kot jak ma futro to jdzie do sklepu jutro a jeśli mu futra brak chodiz na wspak ...a co ma do tego kobiecy wytrysk? koty mają większe problemy i nie zajmują się tym bez ściemy

Gość uszczęśliwiony
Ja mam nadzieję, że doświadczę tego takze z innymi kobietami. Szkoda że tak długo na to czekalem ale lepeij pozno niz wcale :)

Gość cassssssssanova
moja jak ma wytrysk to sie kąpie cały:-)