Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patalka

podczas sexu jestem zbyt wilgotna

Polecane posty

Gość patalka

przez to mozemy dlugo kochac sie z moim facetem, ale czasem ja juz mam dosyc a on jeszcze moze. sadze ze ta moja wilgotnosc oslabia czasem jego odczucia... jak sa sposoby zebym nie byla taka wilgotna?

Gość nadmiar moze
twój facet usuwać językiem

Gość nie lubię tego
Mam ostatnio do czynienia z dziewczyną, która robie sie baaardzo mokra. Aż za bardzo. Ma dwójkę dziecie i jest już troche szeroka a ta ilość śluzu, którą wyziela powoduje że nie czuję jej. Mój obwód to 14 cm co uważam za wynik średnio duzy.

Gość patalka
no to co mozna z tym zrobic ?

Gość Misiugogo
wilgoć??? mniam mniam.... warto pyszczek zmoczyć..

Gość jamam
pogodzić się z tym i zaufam mi Wielu facetów chciałoby mieć, dotykać, pieścić wilgotne muszelki.........

Gość patalka
moj facet cieszy sie z tego ze jestem taka wrazliwa na jego pieszczoty.. ale czasem chcialabym zeby szybciej doszedl

Gość ciesz sie kobieto...
...bo a przez tabl anty mam z tym kłopot niestety!!!!!!!!!

Gość al-aamij
"Wszystko teraz zależy od prawdziwych wojowników, forpoczty armii ALLACHA. Śmieszni europejczycy i wściekli amerykanie, żałośni izraelczycy i bezwolni chińczycy, niedługo wszyscy poznacie GNIEW BOGA PRAWDZIWEGO. Dla nas nie ma rozejmów, nie ma rozejmów dla ALLACHA. My nie jesteśmy zwykłą armią, my jesteśmy armią ALLACHA. Walczymy w JEGO imieniu. I TO ON DAJE NAM ZWYCIĘSTWO. Pokój istnieje tylko dla wyznawców ALLACHA. Możecie walczyć, ale tylko przyśpieszycie w ten sposób wasz koniec. Jak Izrael. BISMILLACH: Ich krew użyźni ziemię, NASZĄ ZIEMIĘ. NIE BĘDZIE dla nich przebaczenia." "Nie ma innego Boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego Prorokiem" "Ten, kto zabił człowieka, który nie popełnił zabójstwa i nie szerzył zgorszenia na ziemi Boga i Jego Posłańca, czyni tak, jakby zabił wszystkich ludzi" "Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży, otrzyma od Nas nagrodę ogromną" "To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił" "Kiedy więc spotkacie tych, którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi; a kiedy ich całkiem rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta. A potem albo ich ułaskawicie, albo żądajcie okupu, aż wojna złoży swoje ciężary. Tak jest! Lecz jeśliby zechciał Bóg, to Sam zemściłby się na nich, lecz On chciał doświadczyć jednych przez drugich. A co do tych, którzy zostaną zabici na drodze Boga, to On nie uczyni ich uczynków daremnymi" Takie słowa przekazał nam Prorok. Posłannik ALLACHA.

Zapros do wspolpracy jakas kolezanke, ktora sie uskarza na nadmierna suchosc. Potem niech facet zaczne seks od ciebie i co chwila zmienia na te druga. Zrobisz kolezance przysluge ;) Raz chociaz zazna jak to jest na \"mokro\" i to z prawdziwa wydzielina z pochwy, a nia z jakims chemicznym lubrykantem ;)

Gość Ajato
Patalko dziękuj stwórcy za wilgoć. Bardzo dużo kobiet ma z tym wieelki problem. Może spróbujcie pod wodą w wannie.