Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa16

Potrzebna szybka odpowiedz !!!!

Polecane posty

Gość asiaaa16

Hej otorz ostatnio piescilam sie z chlopakiem bo wiem ze na sex jestem za mloda i zrobie to jesli bede tylko dobrze zabezpieczona. Sex ale z glowa !! moj chlopak piescil moje miejsca intymne z tym ze on byl ubrany i wogole potem polozyl sie na mnie i leeko ocieral ale przeciez przez spodnie nic raczej nie moglo sie wydostac skoro nawet wytrysku nie mial ?? cos jednek 17 lat to za malo i jestem pewnie nie dojrzala psychicznie skoro mam takie obaway glupie

Gość toja80
Moim zdaniem to mozliwe ze jestes w ciazy. Zrob test a najlepiej idz do gina.

Gość taaa i masz za swoje...
wlasnie, poszukaj w necie porad dotyczacych seksu. jest strona gdzie fajnie to wszystko opisuje pewna Agnieszka, tylko ja adresu nie znam.

Gość bbbbbbbb
brak słów........

Gość o matko....
Co za bzdury piszecie .Dziewczyny czytać sie tego nie chce. Był w ubraniu nawet wytrysku nie było......... Niby skąd ta ciąża ??? To nie wirus ,nie bierze się z powietrza !!!!

Gość ciekawskaaaa
wedlug mnie możliwe, ze zaszłaś w ciąze... to taki jeden z mitów jak ten, ze za pierwszym razem nie zachodzi sie w ciążę, otóz udowodniono, ze przy duzym podnieceniu, plemniki przedostają sie przez skóre, i wchłaniają również :o zbadaj sie, nigdy nic nie wiadomo, po co ta nmiepewnosć, powodzenia!

Gość kochaj mnie
bozzzzzzzzzzz Szkoda gadać, ale wierzę, że umierasz ze zdenerwowania... Otóż taram taram !!!!! - NIE JESTEś -

Gość taaa i masz za swoje...
ale sie nabijacie :P

Gość Asiulkaaa87
Jezeli dojżałaś do pieszczot rowniez to pomyśl czy to pytanie które zadałaś ma sens?? czego Cie uczyli w szkole???