Krab1054 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Hej dziewczyny! Mam nietypową prośbę:) otóż poszukuję jakiegoś ciekawego błyszczyku. Musi być w koniecznie w kasetce słoiczku lub pudełeczku, pachnieć i smakować owocowo:) Plećcie coś dobrego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joovi 0 Napisano Sierpień 22, 2006 jest teraz w nowym katalogu w Oriflame cos takiego. Katalog na stronie www.oriflame.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zolta kaczucha Napisano Sierpień 22, 2006 polecam ci blyszczyki-balsamy do ust InScene w słoiczku. masz tam duzy wybor owocowych i slodkich zapachow : kokos, wanilia, wisnia, pomarancza, i jeszcze 2 ktore zaopmnialam :) poczekaj, poszukam linka do zdjecia... ok, nie moge znalezc :P u mnie w drogerii kosztowal okolo 12 zl. http://www.kristiana.lt/index.php?flt_grupes_id=18&flt_gamintojo_id=87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suga_suga Napisano Sierpień 23, 2006 Polecam inglot :)) Są niedrogie a dobre i slicznie pachną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez polecam Napisano Sierpień 23, 2006 INGLOT maja naprawde duzy wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakich sklepach Napisano Sierpień 23, 2006 no inglota sa swietne- zapch urzeka i malo ktore pod tym wzgledem im dorownuja, cena i jakosc tez na medal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach