Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej sie nieraz powstrzymac

PROSZE WEJDZCIE LICZE NA POMOC CIAZA?

Polecane posty

20 dni temu kochalam sie z chlopakiem.Najgorsze jest to ze bez zabezpieczenia.jednak byl to stosunek przerywany.Nie pamietam czy bylo to 4 dni po miesiaczce czy wiecej. Ostatnimi dniami mialam bol po lwej stronie w okolicach jajnika,zwlaszcza przy ruchu.mialam takze chwilowe klucia w podbrzuszu.jeszcze 2 dni temu ( a trwalo to okolo tydzien) mialam strasznie rzadki przezroczysty sluz,jak w dni plodne ale nigdy nie maialam go az tak duzo.dwa dni temu sie skonczyly.co dziwne boli mnie kosc ogonowa.mniej wiecej teraz powinnam dostac okres,ale nic nie ma.bola mnie troche sutki na koncach, sa takie jakby twarde kuleczki i wogole troche mi urosly piersi.moze to z przewrazliwienia ale wydaje mi sie ze dookola sutkow mam wyrazniejsza aureolke niz zwykle. AAAAAA WLASNIE. CZY OKRES MOZE SIE ROZREGULOWAC przez to ze wzielam tabletke 72 h po ? zdarzylo mi sie raz w czerwcu.po niej dostalam okres gdzie spo tygodniu ale byl krotszy niz zwykle i bardziej skapy.czy to ma wplyw na kolejne miesiaczki czy wszystko powinno byc ok ? jezeli sie jest w ciazy wystepuje rozpulchnienie wejscia do pochwy, macicy i wszystkiego wew. czy jest to mozliwe ze to sie dzieje po 20 dniach? zapytam wprost czy moge to wyczuc poprostu..palcem? jezeli list sie wydaje glupi, a na penwo, nie smiejcie sie ale ja naprawde dokladnie opisalam swoje obawy .licze na was dziewczyny priosze o jakies odpowiedzi

Gość Asiulkaaa87
Tak bo tabletki te zawieraja bardzo duza ilosc hormonow i dlatego stosowac mozna je w wyjątkowych sytuacjach

Gość najlepiej jak
poczekaj jeszcze kilka dni i kup test ciążowy. Po co się denerwować. co do innych objawów to nie wiem - w ciąży nigdy nie byłam, choć przeżywałam podobne schizy na początku brania tabletek - wydawało mi się że mam ciążowe objawy a to chyba był wpływ hormonów które były w tabletkach. trzymaj się

no ale czy te objawy po 20 dniach to moga wskazywac na ciaze? i czy maja one jakis wplyw na zachodzenie w ciazy czy utrudniaja to czy ulatwiaja? bo tak jak mowie pod koniec czerwca wzielam a ostatni raz (po czy m mam objawy ) kochalam sie 2 sierpnia.

Gość domyslam sie .......
mozliwe ze to przez tabletke masz rozlegulowany cykl, a objawy ciazy wystepuja po 2tygodniach, a masz jakies mdlosci?????to ze masz sluz gesty i bole piersi moze swiadczyc o owulacji-czekaj na okres cierpliwie lub zrob test

Gość najlepiej jak
nie wiem, nie mam doświadczenia z postinorem, ale podobno może rozregulować cykl

Gość Asiulkaaa87
jezeli byly to Twoje dni płodne to zrob test .. juz po tyg wykryje.. a jezeli nie to nie masz sie czym martwic

nie,nie mam kompletnie zadnych mdłosci ani wymiotow

Gość Asiulkaaa87
Z kazda kobieta jest inaczej . jedne odczuwaja tak 2 tak.. niektore maja objawy inne nie.. zrob test dla swietego spokoju abys sie nie martwila

Gość domyslam sie .......
mozliwe ze owulacje masz........okres nawet o 2tyg moze sie przesunac, ale najlepiej kup jutro test i zrob na spokojnie i wtedy juz sie nie bedziesz stresowala bo jak wiesz stres tez opoznia okres

Test, test i jeszcze raz test!! Możecie nie wierzyć, ale moja przyjaciółka 2 miesiące ciąży \"przegapiła\", bo okres miała najnormalniejszy w świeci - żaden tam skąpy, krótki czy coś! Naprawdę!

Gość klarita
i jak tam? zrobiłaś test?

nie mam odwagi zrobic testu :( poczekam jeszcze ze dwa tygodnia..

Gość zielonomi
jak wzielas postinor to po nim masz takie objawy ja mialam to samo kazdy mowil ze strasznie mi piersi urosly i wogle ze zmieniona jestem okrs spoznil mi sie 2 miesiace ale przyszedl i juz jest okej takze masz takie objawy po tych tabsach jak ja

Gość czasem lepiej sie powstrzymac
DO ZIELONOMI : Nawet nie wiesz jak mnie uspokoilas!!ale wiesz co?wlasnie wydaje mi sie ze mi urosly piersi, poza tym mozliwe ze po tym przytylam ze 3 kg ?? ;/ w przeciagu tygodnia :( mam nadzieje ze to jzu nie bedzie na mnie wiecej dzialalo i schudne? bo tak jak mowie pod koniec tego tygonia minie 27 dni od stosunku wiec chyba jakiekolwiek objawy ciazy by byly? jakies mdlosci czy cos..czyli mowisz zeby sienie martwic i nie katowac myslmi? aaa i zapomnialam powiedziec ze 'antykoncepcje po' zarzywalam, ale nie po tym wlasnie ostatnim stosunku, ale gdzies w polowie lipca..cos chyba takiego. prosze odpisz 'zielono mi'