Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperacja

moj chlopak nie umie sie calowac...

Polecane posty

Gość desperacja

dobra rozumiem ze tu nie ma regol ale on naprawde robi to inaczej niz inni. calujac sie z nim czuje jakbym pchala jezyk w jakas proznie. no trudno to opisac. nie jestesmy gowniarzami, w lozku jest dobrze, kocham go ale... jego pocalunki nie sprawiaja mi przyjemnosci. ja nie potrafie przejac w tym inicjatywy bo porostu sie nie da. czy jest jakas nadzieja dla mnie???:(

Gość tak było...
a mój nie umiał się kochać...

Gość gość
A moj sie w ogole nie caluje wiec mam problema z glowy:o

Gość pozdroo a
odbyt ci lize?

Gość aluzja
desperacjo rozumiem cie dobrze. niektorzy po prostu jakos totalnie nie maja wyczucia jesli o to chodzi. jesli mowisz ze pchasz jezyk w proznie i jest ci z tym idiotycznie moze zacznj skupiac sie na jego wargach a takie glebokie pocalunki sobie po prostu poki co darujcie. jesli zlapiecie wspolny rytm ssajac po prostu swoje wargi potem bedzie wam latwiej. pozdrawiam.

hej dziewczyno: weź szczypce i wyjmj mu ten jęzor ja mam taką dziewczynę w ktorej ustach cały czas muszę wisieć swoim językie, bo ona ma wadę zgryzu i w oglenie potrafi wypiąć języka!

Gość gość
Tyz mam wade zgryzu, ale jezyk wypinam bez zarzutu:d

Gość desperacja
ale o dziwo z chłopakami lepiej mu to idzie:-p

moja ma coś też chyba z jezykie, to dziwne zjawisko pierwszy raz coś takieog widzę trochę sie jej wstydze pytać, a czemu nie wysuwasz języka to całowanie sie jest monotonne, bo cały czas ja jestem w niej językiem zresztą mam drugą dziewczynę, któa sie całuje wspaniale - obei o sobie niec nei wiedzą - więc mam odmianę jedna jest wyskoa - druga nisa; jedna jest dziewicą - druga nie jedna ma małe piersi, druga duże żyć ne umierać niech sobei zajdzie koleznaka deugiego chłopaka i będiza miaął dwóch

Gość gość
O kuźwa, moze sobie zapamietala z dziecinstwa: Nie wystawiaj jezyka, bo ci krowa nasika:D:D

coś w tym jest dziwnego, ciekawe jak sie zachowuje u lekarza, kiedy on mowi prosze wypiąc język albo u dentysty ??? calowanie sie z ią to monotonia, ktora przerywam z drugą dziewczyną

Gość gość
Moze jej powiedz: chce poczuc Twoj jezyczek w moich ustach....albo cus, powinna zajarzyc.:D

to go naucz i po problemie:-o mysl kobieto mysl to nieboli:-O

Gość timek12
ja powiedziałem mojej że uwielbiam jej języczek kiedy jest w moich ustach... ale i tak zapomina... ;P

Gość desperacja
nie bylo mnie i juz ktos sie zdazyl pode mnie podszyc... calujemy sie z jezyczkiem ale on tak jakby go zwezal i jest sztywny. to daje wrazenie pustki w naszych ustach.. nie lubie tego nie daje rady tego zmienic. mowilam mu wprost ze dziwnie caluje ale on poprostu chyba nie potrafi inaczej

Gość desperacja
a co do zlapania wspolnego rytmu to chyba nie ma szans bo probuje go zlapac od roku.. pocalunki bez jezyczka sa ok ale brakuje mi namietnych pocalunkow. on robi to poprostu inaczej..niz inni