FoxyLady 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Biorę od roku pigułki antykoncepcyjne (obecnie Yashmin) , wybieram sie teraz z chłopakiem do Bułgarii, gdzie ma byc b. gorąco 30-40 st C. Czy powinnam się dodatkowo zabezpieczyc? Gdyz moja znajoma ostrzega mnie , ze gorąco może mieć wpływ na skutecznośc pigułek i można zajść w ciąże (co dla mnie jest bzdura), ale chcialabym sie upewnic i spokojnie spac, więc dziewczyny prosze o rade!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbnrh Napisano Sierpień 22, 2006 spokojnie:) temperatura i klimat nie obnizą skutecznosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FoxyLady 0 Napisano Sierpień 22, 2006 uff dzieki bardzo za odpowiedz:) juz jestem spokojna pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale uważaj na opalanie Napisano Sierpień 22, 2006 podobno, zdarza to się rzadko ale jednak się zdarza, można "dostać" róznych plam przypominających plamy wątrobowe, przebarwień skóry. Także kremy z dobreym filtrem to mus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale uważaj na opalanie Napisano Sierpień 22, 2006 nie skonczyłam., sorry. Powyżse dotyczy kobiet , które biorą tabletki anty i się opalają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach