Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hardxxx

Piewrwszy raz

Polecane posty

Do dziś pamiętam mój \"pierwszy raz\" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w \"tych\" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie... Spojrzała się na mnie przerażona: \"jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?\" Odpowiedziałem tylko no pewnie, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.

Gość dea zamknij się już
:O:O:O

Gość dea zamknij się już
nie jesteś cool, więc nie pasuje do ciebie ta emotka:O:O, kijowo wygląda przy tobie:O. _______________________________________________________ OFICJALNIE ZAMYKAM TOPIC, BO ZOSTAŁ SKAŻONY:o:o

Gość dea zamknij się już
tam to musi dopiero zacipić, niedobrze mi :O. Skażenie III stopnia::O

Gość Dea to chochlik coś czuję
...

Gość Zapomniałeś dodać .......
... i się obudziłem ... :-D

Gość ...a to możliwe...
strasznie dziś nudy :P

ok musze juz leciec do swojej ukochanej utesknionejjjjjjj pracy :D Dea 3maj sie i nie puszczaj :D