Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wibratorka

PIERWSZY WIBRATOR

Polecane posty

Gość wibratorka

nosimyu sie z moim chlopakiem z kupnem wibratora, ogladalam juz na allegro rozne. i strasznie mi sie to podoba :) jak to jest z Wami dziewczyny? od jak dawna macie wibrator? i jak czesto go uzywacie? bo boje sie ze mi sie znudzi po ytgodniu :)

Gość taka jedna 18
ja tez mam w planach zakupienie tej zabaweczki :) znacie moze jakies oferty w internecie ktore sa nie drogie i 'skuteczne'???

Gość wibratorka
no9 wlasnie ja sobie upatrzylam narazie taki niedrogi za 30 zł, oczywiscie jest zelowy i dosc fajny wielkosciowo, ma 23 cm długosci i 4,5 cm srednicy :) juz sie nie moge doczekac zeby go zamowic :) no ale piszcie dziewczyny jakie sa wrazenia z uzywania, czy nie czuc go jakos tak sztucznie? czy fajna daje oprzyjemnosc? bo moj problem polega na tym, ze moj chlopak nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu choc sex uprawiamy juz 3 lata.. wiec jestem w desperacji

Gość taka jedna 18
23cm dlugosci to nie za dlugi? po co ci az taki? mnie partner doprowadza do orgazmu ale lechtaczkowego poniewaz na pochwowy musze dlugo czekac a on nie moze tyle czasu byc we mnie :) taka natura.. dlatego mysle ze dobrze po stosunku byloby gdyby mnie 'dojechal' wibratorkiem :) pokaz linki do jakichs ciekawych stronek z wibratorami jesli mozesz.. bylabym wdzeczna :)

Gość wibratorka
ja nie szukam na stronkach, patrzylam na allegro, niesttety chyba moj ulubiony został sprzedany i nie widze takiego samego. sa rózne rodzaje, wszelkie delfinki i króliczki to dla mnie chyba zbyt duze udziwnienie jak na poczatek, a co do długosci, to uwazam, ze moze byc dluzszy, bo przeciez nioe musze go wsadzac całego, a jak bede miala ochotke na cos wielkiego, to go po prostu sobie wloze całego :D:D

ja mam podobny do MR SMART 9190T..ile czasu go mam i czy mi sie znudził? mam go gdzieś z 4lata jeszcze mi sie nie znudził :p

to dobra sprawa dla luja z czestochowskiej promenady ... wiem ze czyta :):):)

Gość fajny temat

Gość wibratorka
poprzedni wspis nie jest moj, widze ze juz nie da sie o normalnych rzeczach gadac!! kafeteria juz dawno zeszla na psy, za duzo tu dzieciarni. ciezko zasiegnąc opinii od osób zwiazanych z tematem... zalosc

Gość wibratorka
Ktoś się podemnie podszywa, udaje świętą/świętego. Lubię tak, niema w tym nic zdrożnego.

Gość wibratorka
Czy są jeszcze jakieś propozycje?

wejdź w preferencje i sie zaloguj i będziesz mieć spokój ciekawska fajna ta twoja zabawka lubie jak kobieta sie nia bawi apóźniej jest jeszcze fajniej...gdyby ktoś pytał to znam to z autopsji

Gość wibratorka
gostek lubisz w pupę?

Gość ble..ble
tak wibrator na te nudy jest w sam raz

zrobie to na poważnie jak zwykle zresztą.....weźmiesz za duży w stosunku do swojego partnera po pewnym czasie odczujesz dyskomfort na czyją rzecz domyśl się..........weźmiesz za mały również się domyśl............ chcesz to robi sama czy z nim?????? przemyśl................. nie poznań......;)

Gość też tak lubie
nie kupuj wibry umów się ze mną

Gość Psiapsiółka
bzdura

no mi kupił.....czy jest zazdrosny-wątpię....woli jednak jak pobawię sie wibratorem -niż miała bym robić skok w bok,jak go nie ma;)

Wibratory używane z partnerem w łóżku to genialna sprawa. Zresztą każda forma urozmaicania sobie życia seksualnego jest fajna. Nie znudzi się to, jeśli będziecie używać tego z umiarem, albo jak kupicie sobie jakieś ekstra. Poza tym jak kupi się odpowiednie to na pewno się nie znudzą, np takie: http://funfactory.pl/product-pol-4157-Stymulator-DeLight-FUN-FACTORY-CNC-rozowy.html :)

Gość sanitiii
Zainteresowało mnie urządzenie które podałaś, nawet zastanawiałam się nad nim ale nie bardzo wiedziałam jak by to ustrojstwo używać. Póki co gwiazdkę dla swojego faceta a w zasadzie dla nas obojga kupiłam to: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=13765814 89 oraz http://www.dowcipnie.com/lang-pl/ekskluzywne/ 1653-lelo-ina.html Za parę dni powiem jakie wrażenia.

Gość santiii
linki już nie działają więc podam nazwy: LELO INA WE VIBE II

Mam bardzo fajny wibrator srebrny, gładki i drugi z wypustkami, oba na baterie. Używamy ich z moją dziewczyną i spisują się wspaniale ;)

Gość santii
Myślę, że ważne jest wygodne włączanie i zmiany wibracji . Te z pokrętełkiem nie są zbyt wygodne bo nie można tego zrobić jedną ręką. Lelo , fun factory i inne lepsze firmy postawiły na wygodę.

Gość gośćJ9
Jeżeli się zastanawiacie nad kupnem wibratora to oglądajcie sexmasterka ona wam powie super sklep życzę miłego dnia

Gość gość
Dla mnie to będzie tez odpowiedni sklep w którym kupicie gadzety dla siebie erozkosz.pl Wybór jest bardzo duży wiec na pewno traficie na coś fajnego jeśli chodzi o prezenty.

Gość gość
Mam wibraotr i leży w kącie nie używany.

Gość gość
zastanów się przede wszystkim czy większą satysfakcję odnosisz z pobudzania łechtaczki czy pochwy. Tylko w przypadku jeśli kręci cię pobudzanie pochwy - jest sens kupowania "klasycznego" wibratora o kształcie męskiego członka (dildo). W przypadku kiedy jesteś zorientowana na pobudzanie łechtaczki maksimum przyjemności uzyskasz jeśli zaopatrzysz się w masażer np. typu Hitachi Magi Wand https://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi_Magic_Wand

Gość gość
te powyżej są tanie ale czy dobre. Moim zdaniem albo lepiej samej sprawdzić chociaż w dłoniach jak intensywnie wibruje i czy wystarczy aby dać pełną satysfakcję albo kupić coś, co jest polecane i renomowane i oczywiście oryginalny produkt a nie chińską tańszą podróbkę czyli magic wand, eroscilator albo inne polecane. Ja kupiłam parę lat temu magic wand i krzyczę z ograzmu i mimo, że tak wypadło, że nie mam teraz partnera ani partnerki (jestem bi), to dzięki takiej zabawce mam jako takie życie erotyczne. No orgazmy na pewno są super.