Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość channelka

ciągle zmeczona-dlaczego?

Polecane posty

Gość channelka

jestem ciągle zmeczona blada a nic nie robie bo nie mam sił skąd to się bierze nie wiem czy ciśnienie ale zeby je sobie podwyzszyc powinnam wypić kawe ale nie moge bo się cała trząsę i nie lubię,jak się naładowac energią?? nie moge ciągle pic red bulli

Gość zacznij się ruszać

Gość a poczytaj
źródło: Hemera, Big Box of Art Efektem niedoboru żelaza w organiźmie może być anemia, bladość skóry, bóle głowy, zmęczenie, zawroty głowy, utrata włosów i problemy żołądkowe.

Gość zycie
Więcej się ruszaj- to napewno i wypróbuj jakieś witaminy z żeńszeniem np. maxivit dla kobiet, mnie pobudzały i dawały energię, nie bierze się ich wieczorem bo mozna miec problemy z zaśnięciem. Ale skoro piszesz ze jestes blada to moze po prostu brakuje ci zelaza?

Gość kikikik.......
powinas z tym pojsc do lekarza.To moze byc anemia.Powinas zrobic sobie przedewszystkim badanie krwi wtedy bedzie na 100% wiadomo czy to anemia i nie powinas pic kawy najpierw do lekarza.To powazna sprawa .Ja tez tak mialam bylam ciagle zmeczona itd.. Bylam w szpitalu bardzo duzo bralam lekow i takich tam prawie miesiac(a wiadomo ze po antybiotykach morfologia spada)i milam wlasnie poczatki anemi)Bralam witaminy no i oczywscie zelazo i musialam zdrowiej jesc.Jestem na studiach i wiadomo co jedza studenci:)nic odzywczego.Pozdrawiam:)

Gość renka037
poza badaniami -tarczycy czy na cukrzyce , anemie ....rozwaz depresje....daje takie objawy

Gość kkkkkonewka
To może być anemia, ale opisane przez Ciebie objawy mogą powodować choroby tarczycy - senność, apatia, ciagłe zmęczenie, kolotanie serca, przybieranie na wadze/lub chudnięcie, drżenie rąk, problemy z pamiecią i koncentracją uwagi, pogorszenie stanu skóry i włosów, nieregularny okres. Problemy z tarczycą są częste. Najlepiej idź do lekarza rodzinnego albo do endokrynologa (od tarczycy). Zrób badania krwi i sprawdź pozoim hormonów tarczycy. Zdrówka życzę :)

depresja,nerwica,anemia,przemeczenie,zle odzywianie,brak ruchu... albo po prostu pijesz za malo plynow!tez bylam ciagle zmeczona a odkad pije 2 litry wody dziennie minelo i zmeczenie i bole glowy i podly nastroj

najlepiej isc do lekarza, bo moze byc to problem z anemia, z cukrem, z tarczyca, z niedoborem potasu itd.... Sprawdz to, robiac morfologie, cukier, hormony... pozdrawiam