Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szejk

czy przed seksem analnym...

Polecane posty

Gość Szejk

..rzeczywiscie trzeba wykonywac lewatywe ? Uprawiałem seks analny z dziewczyną ktory nie był planowany, kochalismy sie najpierw z godzine normalnie, po tym okresie była tak podniecona ze pozwoliła mi wejsc w tyłeczek. MIałem posmarowany kremem penis, poszło łatwo gdyz była rozluziona (pare dni wczesniej probowalismy ale ja bolało). Dlatego pytam czy konieczna jest lawatywa gdyż na penisie nie miałem zadnych nieczystosci i mamy zamiar sprobowac ponownie. Czy wy kobietki ktore uprawiacie lub uprawialiscie seks analny zawsze robiłyscie sobie lewatywe czy po prostu wystarczy dokładne wymycie pupci w czasie kąpieli :) ?

Gość manieczka.
ja kiedys tylko sie myłam po prostu

pupę trzeba myć codziennie, lewatywę można robić raz na jakiś czas:D ale to nic przyjemnego:o-oczywiście lewatywa:D

Gość Szejk
:| a co to za odpowiedz. chyba nie widzisz o co pytam Wiadomo ze sie myje codziennie :)

Gość Panna xxx
wlasnie mnie tez to interesuje i chcialabym wiedziec jak trzeba sie dobrze przygotowac do sexu analnego? co jest niezbedne poza umyciem pupci ale wypadalo by jakos tez od wewn. zeby bylo estetycznie,czy tylko lewatywa wchodzi w gre?:( co jest potrzebne do przygotowania by mnie nie bolalo i pytam wprost nie chce wymijajacych i ogolnikowych wypowiedzi,czy ktos moglby mi udzielic sensownej odpowiedzi?:)

Gość gość
Zainteresowalo mnie z tym prysznicem. Przeciez ta dziurka jest zaknieta - jak obleje ja strumieniem wody z prysznica, to ta woda sie automatycznie wleje do srodka? Jakos mi sie nie wydaje:o I dalej zalecaja zrobienie kupy pow szystkim. Jak bym niby miala sie zmusic do zrobienia kupy, jak mi sie nie chce? A moze po takim wleje mi sie zachce? Nic z yego nie rozumiem, dla mnie taki pryszynicowy wlew na zamkniety odbyt nie jest mozliwy:o

Gość Ewelka20wawa
Mnie zawsze po analu sie chce kupkę:)

nie no nie ma sensu robić lewatywy, wystarczy jak dziewczyna bedzie kilka godzin po wyproznieniu, jesli np godzine temu robila a wam sie chce teraz to radze zrezygnowac bo moze byc kleks na napletku ;p;p

Gość łączenie tematów
15:39 totally sexy Chce tego sprobowac, ale najbardziej odpycha mnie to, ze moj partner moze sie ubrudzic. Nie mam odwagi zrobic sobie sama lewatywy, wiec jestem ciekawa czy jak wezme tabletke na przeczyszczenie np. Xenne to efekt bedzie taki sam jak przy lewatywie? 18:01 nie wiem jak to jest 18:55 vipeczka niech nie penetruje cie zbyt głeboko, a najlepeij jak bedziesz kilka godzin po wyproznieniu uprawiac anal i bedzie git solo quisiera ser sana...

Gość lewatywy to ja nie radzę
bo podczas seksy analnego może być przykra niespodzianka, ale dokładne wymycie i zbadanie się potem palcem czy aby facet na coś się nie natknął

jesli chodzi o lewatywe z prysznicem to lanie wody na pupe nic nie da nie wleje sie bo jest zamknieta wystarczy lekko dziurka usiasc na leciutko puszczonym strumieniu wody wleje sie powoli bedzie mozna czuc jak sie w srodku wypelnia woda ciezkie takie uczucie nawet przyjemne potem idziem na kibelek i robimy kupe a tak naprawde leci woda mozna powotorzyc 2x i po sprawie jestes czysta :D

weż rurę z odkurzacza i wsadz ją na swego ptacza włacz odkurzacz na maksa i ciągnij swego kutaksa jeśli wytrzyma to super jesli nie to jesteś enycher