Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mozec papuzka

Kto ma papuge?

Polecane posty

Gość a mozec papuzka

Chciałabym sobie kupic papuge..napiszcie czy to fajne zwierzątko i czy są z nim jakies kłopoty

Gość moja papuga
okropnie przeklina i gdy przyszedl ksiadz moj papuga do niego spier**** klecho forsy nie mamy gdy zamowilam wizyte lekarza papuga to samo wypier****** cipowlazie to bardzo klopotliwe zwierze :-0

Gość a mozec papuzka
taką zwykłą papuzke

Gość a mozec papuzka
a jak sie nazywa taka najzwyklejsza?

Gość kakaaaaaaaaa
FAjne są..tylko czasem tak strasznie skrzeczą ,że nieda się wytrzymać np.rano ok 5 chcesz spać a papuga zaczyna ci tak wyyć ,ze odrazu sie wkurwiasz i masz ochote wywalic ją przez okno razem z klatką ;) ,dlatego zawsze kiedy tak jest przykrywam ją kocem wtedy odrazu się robi cicho;).....

Gość lola opetana przez szatana
przykrywaj wieczorem to nie obudzi rano, ja moje przestawilam na tryb nocny, wiec ranne ptaszki budzily sie okolo 12 w poludnie :D jak je obudzilam wczesniej to byly obrazone :O najzwyklejsze to faliste chyba

Gość hahahohohihiiii
Paputy są fajne ale jak wszystkie żywe zwierzeta maja swoje potrzeby. Poczytaj na tym forum i rozważ wszystkie za i przeciw :-) 🌼 http://www.papugi.resnet.pl/

Gość hahahohohihiiii
skerzczą bo to mająw naturze i to jest ich prawem a także to , że muszą dużo latać, że śmiecą, wypróżniają się wszedzie gdzie sie da, że (jeśli to jet pojedyncza papuzka) potrzebują towarzystwa . Jeżeli nie jesteś w stanie przewidzieć co cie czeka przez najbliższe kilka / kilkanaście lat, to kup conajmniej dwie aby nie uzależniac ptaka od siebie.