Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona do bólu

Co sie dzieje z komputerem???????plisssss

Polecane posty

Gość Wkurzona do bólu

Jak włączam komputer pojawia się komunikat: "System Windows nie może odnaleźć pliku "c":\program files\common files\ microsoft shared\web folders\ibm00001.exe. Jak to naprawić by ten komunikat przestał się pojawiać??? A ponadto włczyłam program do skanowania,.... bo przez jakis czas az do dzis nie mam zadnego programu antywirusowego, i podczas skanowania wykryto mi wirusy, czesc z nich usunełam wg wskazowek tego programu( jest to program :skaner on-line mks vir,,nie wiem czy to jest tylko program do skanowania czy to jest program antywirusowy?,,,nie znma sie na tym)...a dalej nie moge nic zrobic bo pojawił sie podczas skanowania taki komunikat:C: I nternet Files/Content.IE5/LKOFX 909/p2 psetup(1).exe. Adware.P2pnet.Mg.A1...i nie mozna było tego usunac mimo ze było pytanie czy usunac czy wyleczyc....ani usunac ani wyleczyc sie nie dało.......co mam zrobic, pomozcie, jestem sama nie mam kogo poprosic o pomoc, a ja sie nie znam:(

Gość ponawiam
a moze jest ktos kto wie?:(((((((((bo ja juz kurwicy dostaję;)

Gość ja nie wiem również
:-(

ja tez proponuje sciagnac darowy program antywirusowy:) ewentualniemoge sprobowac pomoc jakos ale to chyba jak masz przez gg latwiej bedzie napewno:) nie lam sie to chyba nie jest najgorsze:) mi sie kiedys wirus zagniezdzil to przez 3 tyg nie moglam sie diabla pozbyc:) a z tego co widze z Twoim nie jeste tak zle:)

Gość wykonczesie chyba dzis
nikt mi nie pomoze?

ja ci chcialam pomoc. nie zrobisz nic bo wirusa prawdopodobnie nie usuniesz przez skanowanie dysku sciagniecie programu anty nic nie kosztuje a jak chcesz cos wiecej to dam ci ggi napisz do mnie postaram sie wiecej pomoc albo dasz dodatkowe info o tym co sie atm dzieje 1410288 i sie nie denerwuj bo nierwy niewiele dadza:D