Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna 26-latka

DO MĘZATEK...moze nie wszystkich

Polecane posty

Gość wolna 26-latka

Dlaczego mezatki tak bardzo boją się wolnych kobiet? Dlaczego tak ich nie lubią? Przeciez to niedorzeczne i smieszne. Dlaczego uwazają, ze wolne kobiety zerują na ich mężów??? Ja jestem wolna i powiem raczej ze to własnie wasi kochani męzowie czesto podrywają, wysyłaja rozne sygnały dajace do zrozumienia ze chcą bliższej znajomości. Nie nasza wina ze macie beznadziejnych męzów i nie nasza wina jest ze nie potraficie na tyle sobą zainteresowac męza by swoja uwage skupiał tylko na was i nie myslał o innych kobietach. Najpierw spojrzcie na siebie, a potem zakładajcie debilne topiki w stylu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3294700

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
stara dupa jestes:D przegralas zycie :P

Gość wolna 26-latka
Nie uwazam tak:)

Ja nie boję się wolnych kobiet. Jestem mężatką i bardzo je szanuję. Nie przyszłoby mi do głowy uważać, że czyhają na mojego męża. Przecież każda normalna wolna kobieta woli wolnego faceta niź obarczonego żoną i dziećmi. To banie się i strach świadczą tylko o \"kurzym móżdżku\" niektórych piszących tu na forum. Najchętniej uśmierciłby wszystkie kobiety z wyjątkiem siebie by mąż nie miał pokusy. O czym świadczy takie podejście to już chyba nie trzeba komentować.

Gość wolna 26-latka
Fantasy.... wiem ze nie wszystkie zony takie są dlatego w tytule topiku napisałam "..moze nie do wszystkich"

Gość czarownik kropelka
Jak zostaniesz mężatką to zrozumiesz :P .

Gość ja sie nie boje
ale czasem jest problem z zapraszaniem na wspolne imprezki singielki, trzeba ja dodatkowo zabawiac, a czesto nie ma komu i nie chce sie. Np jestem ze swoim chlopem na tancach,a z nami 3 solo dziewczyny, musze sie chlopem dzielic, bo jakos wypada, a najchetniej bym sobie sama z nim potanczyla, nie w babskim kolku, bo nie lubie. Nic wspolnego z tym, ze mi ktos meza odbije, po prostu niewygodne. Albo w domu na imieninach np - wypada dbac, czy sie dobrze bawi, czy nie siedzi w kacie ( męzatka ma meza, wiec to jego temat) potem problem z odprowadzaniem, poczuwamy sie, w sumie maz jest bardziej wkurzony niz ja, bo na niego pada. Moze to brzmi niesympatycznie , ale tak to czuję, choc nie chce nikogo urazic.

Gość wolna 26-latka
Mysle ze kobieta, która zna swoją wartośc kobieta z klasą nie ma takich mysli:)

Gość wole ja mój mąz
bzyknie wolną 26 latkę i spokojny wróci do domu. Bzykac moze a jak ona chce dawać d*** to jej sprawa.I tak od nas nie odejdzie :D Nie boję się wolnych kobiet :D

Gość wolna 26-latka
Ja sie nie boje...wieje egoizmem od ciebie

Gość wolna 26-latka
Wale ja ...bez komentarza

Gość wolna 26-latka
wolisz przyzwalac mezowi na zdrade byle cie nie zostawił??? Wspołczuje...

Gość wole jak mój mąz
Nie interesuje mnie co robi mój maz.Może bzykać stare panny - jego wola :D Ma utrzymać dzieci na oidpowiednim poziomie. Robi to bo jak nie to cóz - firma moja, dom mój a stara panna 26 letnia będzie chciała coś z majątku a tu figa! :D To tzreba pracować na dzieci a na boku można panny stare, nawet te 26 latki bzykać.

Gość wolna 26-latka
wole... jestes smieszna i zenująca zarazem. Zal mi siebie biedna jestes i wbrew pozorom nieszczesliwa coc sobie moze z tego sprawy nie zdajesz. I mimo ze usilnie chciałas mi dopiec tym tekstem "stara panna" nie uraziłas mnie bo jestes zbyt płytka by ci sie to udało

Gość wolna 26-latka
miało byc "zal mi ciebie" (pierwszy wers) Ps. A twoj mąz mogłby tylko sobie pomarzyc o seksie ze mną

Gość Tak powaznie
Do wolnej , bo one bez faceta to ni rusz....

Gość to nie ślińcie się tak
stare panny do cudzych mężów, to będzie ok. Bardzo często zdarza się, że panny same prowokują mężów innych kobiet a przecież doskonale wiedzą, że oni są już zajęci. Może więc najpierw popatrzcie na swoje zachowanie a potem wyskakujcie z pretensjami. Pamiętam jak mój mąż pogonił kiedyś taką jedną "pannę"....byliśmy razem na imprezie, ona się tak przyczepiła że wlazłaby na niego gdyby mogła, on nie wytrzymał i jej powiedział parę mocnych słów....głupio się jej zrobiło i wyszła z imprezy obrażona. Mój mąż nie cierpi takch kobiet i był obużony wręcz....może ma już dość tego, że ciągle go zaczepiają (jest bardzo przystojnym brunetem). Więc jak widać nie zawsze panny są takie super i nie zawsze zwracają uwagę na to, że mężczyzna jest żonaty. Mam na szczęście normalnego męża i nie w głowie mu skoki w bok.

Gość wolna 26-latka
To moze twoj maz jest wyjatkiem, ale uwierz ze to własnie faceci robią pierwsze kroki w strone wolnych kobiet. Znam to z doświadczenia...niestety

Gość wolna 26-latka
Napisałas ze byliscie razem na imprezie wiec tak naprawde nie wierz jak twoj cudowny brunet zachowałaby sie gdyby ciebie nie było.... Bardzo czesto ci swieci co tak zarzekają sie ze nie w głowie im inne kobiety robią skoki w bok

Gość wolna26-latka

Gość wolna 26latka
Spadam na chwile narka

Gość ładna żona przystojnego męża
ja się też nie boją :) to mąż ma CHCIEĆ być ze mną.... a nie że ja go mam jakimiś tam wymyślnymi sposobami zatrzymywać.... powiem wprost.... nie chciałbym być z kimś kto mnie nie chce! jak chciałby odejść do innej, trudno, kocham go, chce jego szczęścia i pogodziłabym się z tym.... nie da się kogoś zmusić do miłości. nie cięrpię natomiast oszustów wszelkiej maści i niejasnych sytuacji.... dlatego kochanki bym nie zdzierżyła.... tak samo jak " podchodów" ze strony jakichś tam panienek .... na szczęście nie mam takich problemów w rzeczywistości ;)

była to impreza w kameralnym gronie, nie dyskoteka....a ja cały czas byłam w pobliżu i obserwowałam co się dzieje.....zresztą mam do niego zaufanie i znam na tyle, że wiem że nie cierpi takiego zachowania ze strony kobiet.....i nie zdradzi, bo nie ma takiej potrzeby. Jak widać normalni faceci też istnieją.

ładna żona przystojnego męża -----> dokładnie myśle tak samo. wolna 26 ----> wydaje mi się, że mierzysz wszystkich facetów jedną miarą i albo spotykałaś tylko takich na swojej drodze (to współczuję) albo masz jakieś kompleksy (tak wynika z Twoich wypowiedzi) i próbujesz się dowartościować na tym forum (to współczuję jeszcze bardziej). Pamiętaj : NIE WSZYSCY FACECI ZDRADZAJĄ SWOJE ŻONY !

Gość ja sie nie boje
nie tyle egoizm, co jestem szczera,akurat tu, anonimowo na forum, Zawsze zapraszam takze niezamezne kolezanki a na imprezach "udostepniam" meza na tance. Ale nam sie swietnie tanczy we dwojke i taki babski ogon naprawde potrafi nam do tego stopnia rozwalic te przyjemnosc , ze wolimy sami z niej rezygnowac. M in po to wyszlam za maz, zeby miec z kim chodzic , pod wieloma wzgledamii zycie codzinne w pojedynke jest wygodniejsze, wiec cos za cos, trudno. Np na Sylwestra - owszem, jak przyjda ze 2 singielki na 20 osob to je sie zabawi. ale z 5? To wtedy juz wole czysto babskie party. Wyjechac na wakacje w 2 pary tez jest wygodniej. Nie mowie oczywyscie o tym, gdyby moja przyjaciolka od serca zostala sama, taka sie na pewno zajmiemy, ale kazdą kolezanką? Zarczam cie, ze duzo mezatek mysli to samo co ja, choc tego glosno nie mowia, bo nie chca byc niedelikatne. I nie ma to nic wspolnego ze strachem przed uwiedzeniem meza.

Gość wolna 26latka
Zadnych kompleksów nie mam. Bardzo chciałabym wiedziec dlaczego tak pomyslałas. No ale niewazne Wiem, ze nie wszyscy faceci są draniami co zdradzają zony (chociaz sporo ich jest...niestety) tak samo jak nie wszystkie zony są tak ociemniałe jak załozycielka topiku który wkleiłam. Ja tutaj nie chce atakowac zon ale czasami noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze ze wszystkim wolnym dziewczynom przykleja sie łatke potencjalnej kochanki, wyzywa sie i oczernia. Nas sie tez mierzy jedna miarą Wydaje mi sie ze tego typu obelgi i podejrzenia wychodzą z ust zon, ktore są niepewne siebie, zazdrosne, zaborcze i nie mają nic ciekawego do zaoferowania męzowi oprócz tego ze go nakarmią, opiora i posprzatają A co do imprez....pierwsze słysze zeby ktos sie musiał "zajmować" singielką. Nie wiem w jakim gronie sie obracasz, ale troche mnie rozbawiłas. Jesli tak wielkim problem są wolne kobiety dla mezatek bo trzeba o nichj myslec to po co zapraszac? Z grzeczności? Bo wypada? I mowisz ze to nie jest egoizm?

Gość mężatka 28
Ja sie nie boję. Mamy w swoim towarzystwie mnóstwo wolnych kobiet i wolnych mężczyzn. Zapraszamy wszystkich na imprezy u nas w domu, wychodzimy wspólnie. Nie przejmujemy sie, że któraś będzie się źle bawić, bo to jej sprawa. nie uznaje zabawiania. I tak samo, jak ja idę gdzieś samam nikt mnie nie musi zabawiać. po za tym mężowie mają równie często romanse z mężatkami, co z wolnymi kobietami.

wolna 26 ----> to nie przyklejaj łatek i nie mów, że wszyscy żonaci faceci lecą na wolne panny, bo to bzdura jakich mało. Kiedyś możesz się znaleźć w sytuacji tej dziewczyny, którą pogonił mój mąż i wtedy będzie Ci głupio.

Gość wolna 26latka
Ja sie nie znajde w takiej sytuacji bo nie lece na zonatych...tak dla ścisłości:) I gdzie napisałam ze WSZYSCY zonaci leca na wolne? Zreszta w tym topiku nie o to mi chodzi... ciekawi mnie po prostu dlaczego wiele mezatek tak bardzo ironicznie wypowiada sie na temat singielek i z gory zakłada ze my lecimy na waszych mezów

Gość Wolna 21-latka
Wolna 26 -> W jakim ty gronie się obracasz, że dla Ciebie każdy mąż to drań. Ja obracam się w towarzystwie i młodszych i starszych małżeństw i żednemu mężusiowi nie przyszło do głowy aby zdradzać swoje żony. Fakt, jak dziewczyna przyjdzie sama na imprezę (jak ja) to zabawiają, powiedzą żarcik, ale nie ma w tym żadnych podtekstów. Ot, dobre wychowanie, co by ta biedna samotna dziewczyna sama nie siedziała. Ale takie panny nieraz odbierają to jako nie wiadomo co.