Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce14

kto zna dobrego kardiologa we Wrocławiu????

Polecane posty

Gość serce14

?????????????????????????????????????????

Gość serce14
Prosze o jakies namiary??????????????????????????

Gość serce14
nikt nie zna,pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość serducho pika
hej, może zamiast szukac kardiologa napisz jakie masz problemy, jak już coś radziłabym poszukać prywatnego gabinetu, a badania i tak Ci pewnie zrobią w Klinice

Nie wiem, kto jest dobry, ale radzę Ci unikać dra Wojciecha Kucharskiego. Lekarz z lekceważącym, wręcz ordynarnym podejściem do pacjenta, krążeniowe polekowe problemy (reakcja organizmu na źle podane leki w innej chorobie) wziął za objaw nerwicy, a na koniec zapisał mi lek zawierający substancję, która doprowadziłaby mnie do wstrząsu, gdybym nie przeczytała ulotki i nieświadomie wzięła ów specyfik - mimo że miał w karcie szpitalnej zapisane wielkimi literami, że jestem na to uczulona. Słowem - nie polecam kontaktu z tym kardiologiem!

Gość serce14
Właśnie szukam prywatnego, zeby zrobił mi usg, ekg, bo nie wiem czy moje nolegliwosci to nerwica czy cos z sercem

Gość serce14
mam nocne kołatania serca, przyspieszone tetno

Gość serce14
nikt niee pomoze?????????????

Gość serducho pika
nic się nie martw, to nerwica..poza tym tzw choroba cywilizacyjna, takie dolegliwosci są typowe, nie zagrażają twojemu zdrowiu, i przynajmniej w części (jesli nie będziesz się zamartwiać, co wpędzi cię w ciężką depresję) miną same..najczęściej po 30 roku życia co do wizyty u kardiologa, jeżeli trafisz do wojewódzkiej kliniki chorób serca we wrocławiu i zobaczysz tych wszystkich ludzi po zawałach, LUDZI STARYCH I SCHOROWANYCH, odechce ci się wszystkiego, a co najważniejsze zdasz sobie sprawę, że jesteś młoda i zdrowa, a twoje dolegliwości nie zagrażają twojemu życiu, co zresztą potwierdzi usg i pan lekarz..szkoda wpychać się w kolejkę umierającym, uwierz mi

Gość serce14
ale ja jestem po 30 stce

Gość serducho pika
wiesz to jest kwestia hormonalna, i kardiolog bez takich wyników nie powinien Cię nawet kierować na usg, oczywiście prywatny będzie wciskał Ci wszystko, holtery bajery, wszystko to kosztuje..a chorował u Ciebie ktoś z bliskich na serce?

Gość serce14
nie, ale moja mama miała nerwice

Gość serce14
robiłam poziom hormonow tarczycy jast ok

Gość serducho pika
masz serce zdrowe jak dzwon, wiesz to jest tak..kobiety chorują ;) a faceci umierają..weź się w garść..nerwica nie może Ci wyrządzić wiekszej szkody..szkoda też życia na nerwowanie się..lepiej idź do jakiegoś psychologa :)

Gość serducho pika
to samo co ja :) ale ja pojechałam do kardiologa, we wrocławiu, hehe tylko nie wiem po kiego grzyba :o

Gość serce14
moze i masz racje, ale sprawdze dla pewnosci

Gość serce14
Chyba pojde do "Dolmedu"