Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minty

Dobry fryzjer w kielcach

Polecane posty

Witajcie dziewczyny.. czy któraś z Was jest może z kielc i orientuje się gdzie jest jakiś dobry zakład fryzjerski? i jakie mniej więcej ceny są w tym zakładzie?? Pozdrawiam Was wszystkie!!

Gość dobry fryzjer przyjmuje na
barwnku. w bloku nr 11. babka ma talent, obetnie cie tak jak bedziesz chciala, wlosy beda sie po obcieciu ukladac. cena obciecia z modelowaniem okolo 25 zl. szczerze polecam!!!!

Gość forum Kosmetyczka fryzjer...

Gość gala
Witam. Od ilku miesięcy chodzę do fryzjerki na ul. Górny Szydłówek. Wstąpiłam przepadkiem i już tylko tu chodzę. Fryzjerka Switnie ścina a najważniejsze że pomaga pielęgnować włosy. Ceny też zachęcające-15 złoty za obcięcie.Acha-zawsze proponuje kawę i jest bardzo miła.Polecam.

Dzięki Wam bardzo.. ja jakoś nie mogę trafić na dobrą fryzjerkę/fryzjera.. WAsze rady mi się napewno przydadzą!! :)

o racja! :) Nigdy nie widziałam tej kategorii :P Za nisko jest :)))) Ale dzięki, że napisałaś, zaraz tam popatrzę!! :)

Gość xxccz
swietny fryzjer jest w Warszawie, w Arkadii - salon Denique sie nazywa

Gość alien76
Polecam panią Monikę z salonu Madox na Dużej 8. Dobrze obcina, jakoś umie znaleźć ten złoty środek pomiędzy tym co chciałam a co pasuje do mnie. A marudna jestem:)

Gość PAWEŁ1215444
a ja polecam z żoną Salon fryzjerski Dominique Beauty Center. Świetny fryzjer- żona chwali sobie bardzo

Gość gość
Koleżanka poleciła mi salon "sensual" na Solidarności 15b. Byłam sceptycznie nastawiona ale po strzyżeniu jestem naprawdę zadowolona. Pani Julita wie co robi i co ważne słucha klienta, dawno nie byłam tak dobrze obcięta. Polecam

Gość gość klientka
Dziewczyny polecam z całego serca Panią Anetę Salon Gloss teraz na Jeziorańskiego 107 naprawde ma talent do strzyzenia chodzi do niej moja cała rodzinka

Gość gość klientka
Własnie wyszłam od Pani Anetki to jest niesamowite nie spodziewałam się ze moźna taką fryzure zrobić z moich marnych włosów naprawde mam dopasowaną super układajacą się fryzurkę polecam salon Gloss

Gość gośćDana
czy mogę prosić o kontakt do Pani Anety

Gość KEUNE
Keune w Polsce i na świecie Fryzjerzy na całym świecie oczekują profesjonalizmu. Produkcja kosmetyków najwyższej jakości pozwoliła Keune Haircosmetics utrzymać się na rynku przez ponad 90 lat. Obecnie firma Keune rozwija się szybciej niż kiedykolwiek i jest obecna w ponad 70 krajach. W świecie fryzjerskim, jest jedną z kilku niezależnych rodzinnych firm, która wytwarza produkty wyłącznie dla profesjonalnych fryzjerów. Kosmetyki Keune pojawiły się w Polsce w 1992 r. za sprawą naszej firmy. Do tego czasu te holenderskie produkty w ogóle nie były znane w naszym kraju. Od tamtej pory wiele się zmieniło, ale jedno pozostało bez zmian. Nasza firma stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom wszystkich klientów, zapewniając obsługę na najwyższym poziomie.

Gość KEUNE
Posiadasz profesjonalny salon fryzjerski ? Profesjonalne szkolenia oraz kosmetyki od firmy KEUNE juz w Kielcach. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Zadzwoń i dowiedz się więcej pod numerem tel 693-460-702 The Art Of Hairdesign Keune w Polsce i na świecie Fryzjerzy na całym świecie oczekują profesjonalizmu. Produkcja kosmetyków najwyższej jakości pozwoliła Keune Haircosmetics utrzymać się na rynku przez ponad 90 lat. Obecnie firma Keune rozwija się szybciej niż kiedykolwiek i jest obecna w ponad 70 krajach. W świecie fryzjerskim, jest jedną z kilku niezależnych rodzinnych firm, która wytwarza produkty wyłącznie dla profesjonalnych fryzjerów. Kosmetyki Keune pojawiły się w Polsce w 1992 r. za sprawą naszej firmy. Do tego czasu te holenderskie produkty w ogóle nie były znane w naszym kraju. Od tamtej pory wiele się zmieniło, ale jedno pozostało bez zmian. Nasza firma stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom wszystkich klientów, zapewniając obsługę na najwyższym poziomie. Zapraszamy

Gość jadwiga goń
Polecam iść do salonu JLD - zdecydowanie najlepsi, profesjonalni i nie do pobicia. Prawdziwe cuda potrafią zrobić, włosy po jednej wizycie są jak nowe (polecam zabieg keratynowy). A ceny są tu http://salony-jeanlouisdavid.pl/cennik/kielce