Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

Kobiety wiadomo jakie sa oto sposob aby podejsc do kobiety

Polecane posty

Mi tez sie nie chcialo ich wszystkich czytac:p Tylko z pierwszy post z nimi przeczytalam;) ale naprawde jak na poczatek to moge byc:P Zawsze to cos:D

Moze nie to , ze \'poleciala\":o Ale np krawat moglabym poprawic:P A co dalej to nie wiem;)

Ale ja tak dla przykladu ten krwat podalam , czysto teoretycznie;) Ale np ta \"aspiryna\" tez by na mnie podzialala i z ta ksiazka tez by sie komus udalo;)

Na pierwszy kontakt , zapoznanie daja szanse:D Ale to wszystko zalezy od sytuacji i od tego jak to wszystko wypadnie;) Tak mi sie wydaje przynajmniej A tymczasem sie pozegnam, a Ty bierz parasol i ruszaj na lowy:D A noz sie uda:D To milego...🖐️;)

Moim zdaniem najważniejsze jest nastawienie. Dziewczyna musi się przy tobie dobrze poczuć, a że są różne więc trzeba się dopasowywać do sytuacji, np. te txty nie będą działać na dziewczynę, która są naprawde ładne i o tym wiedzą. Noszą przez to wysoko głowę a ty chcesz przebic sie przez ta skorupę i dostac sie do srodka. Zachwycisz sie nad jej uroda a ona pomyśli sobie: kolejny frajer, który mówi mi to samo a przy tym slodko sie usmiechnie. Roznie wiec bywa. Polecam treningi. Np za kazdym razem kiedy jestes w sklepie/kinie/ksiegarni to sprobuj zagadnac tymi txtami jedna dziewczyne i obserwuj wrazenie, jakie wywarles, no i oczywiscie po wszystkim analizuj kazde słowo i jej reakcje. Fajna zabawa.

a teraz odwracamy kota ogonem....jak poderwać chłopaka? mnie sie to nigdy nie udało tzn. zwrócić uwage meżczyzny który mi się spodobał.... :O

Najlepszy sposób, to słodka idiotka. Z pieknym uśmiechem odzywasz się: Czy mógłbyś mi pokazać, jak to działą?

Zawsze dostawałem małpiego rozumu, kiedy dziewczyna udając idiotkę chłonęła każde słowo podczas tłumaczenia jej, jak coś działa. Specjalistki używały dodatkowych słów typu zdrobnienie imienia: piotrusi, mareczku, itp. Nie byłem w stanie racjonalnie myśleć.

To ja teraz poudaje takowa;) Przepraszam, czy moze mi Pan powiedziec, jak dziala ta klamka?;)

Gość genialne porady macie
moze jeszcze trzeba podjesc do panienki i zamiast zagadywac dac jej z maczugi w leb albo z kapcia w pyska ? :o

Gość duzo fajnych
Hard, choc niekotre czasem ryzykowne...

ja bym dał dziewczynie barhanowe futerko ...gdybym je miał gdybym miał barchany to bym je dawał rozdałbym całemu światu barchanów ktrych nie posiadam lla, la, la (nutka jedna i druga)