Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mistral

Kto poleci mi dobry podkład co cery tłustej. Niezadrogi, sprawdzony, matujący i

Polecane posty

długo utrzymujący się na skórze. Żeby mi się nie świecił nos :-0. Tak w granicach do 45 zeta. Zalezy mi na przetestowanym. Może być mus, w płynie byle nie w kompakcie

Gość Lumene double stay
ok. 37 -40 zl jestem z niego bardzo zadowolona, utrzymuje sie na skorze bardzo dlugo (zreszta jak nazwa wskazuje) producent obiecuje jakies 16 godz. Ale na 10 spokojnie wystarcza. Dobrze kryje, matuje i wspaniale sie rozprowadza, nie widoczny na skorze. Polecam

maybelline(tak sie pisze?) new york matt mouse nie wiem ile kosztuje w polsce chyba okolo 30zl.jest swietny i bardzo wydajny

ten maybeline miałam ostatnio, dobry był, ale byłam ciekawa czy jest coś lepszego :-D

Gość a czy ten Maybeline
dobrze kruje zaczerwienienia?

nie mam zaczerwień ale on kryje dobrze prawie wszystko :-D i zostawia na skórze przyjemny film, niczym puder

Gość chanel
Max Factor Colour Adapt. Niezle kryje wszelkie przebarwienia i dlugo utrzymuje matowa twarz. Polecam :)

Gość rumiankowa69
a czy ten Lumene pokryje zaczerwienienia..??

Ja polecam smiesznie tani (12zł.) fluid matujący Lirene Dr. Ireny Eris. Dla mnie najlepszy, a próbowałam już dosłownie wszystkich dostępnych na rynku w cenie do 50zł.

Gość ja uwazam ZE
ten matujacy ireny eris, jest beznadziejny, nie dosc ze ma koloroy, jakby kazda z nas chodzila codzinnie na solarke, to jest taki hmmm,nic nie widac, bez sensu i nie kryje. Jest masakryczny !!!! Ten mus maybelline, mialam i jakos sie nie moge przekonac:| Teraz mam tez maybelline ten ktory zawiera 50% wody, taki niebieski:) sredni.... a nad tym lumene, sie zastanawiam, bo juz wlasnie od kilku osob slyszalam ze jest do bardzo dobra firma !!

Gość Loreal Ideal Balance

Do ja uważam,że. Słuchaj ty sie chyba pomyliłaś? Nie wiem czy wiesz o czym piszesz. Kolory fluidu Lirene matującego są bardzo jasne. Dopiero niedawno wprowadzili kolor opalony bo dla wielu klientek dotychczasowe byłu za jasne! Oprócz opalonego można dostać naturalny, capuccino i karmelowy. One są stworzone dla Polek, ponieważ nie mają pomarańczowych odcieni, tylko chłodne beże. Zostanę przy swoim zdaniu. Uważam,że są rewelacyjne. Wiem co mówię, ponieważ mam bardzo trudną cerę naczynkową i one pokrywają przebarwienia bez użycia korektora i nie tworzą na twarzy maski.

Gość lola232
oceanic-matujacy... dla mnie dobry:)

Gość cscxcx
revlon colorstay with softflex, na allegro za jakieś 40zł, buzia matowa caały dzień i świetnie kryje