Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozetojaaa

kto pomzoe studentce?????

Polecane posty

Gość mozetojaaa

witam pisze magisterke, a raczej usiluje pisac:) o tym jak stereotypowe spostrzeganie kobiet przez mężczyzn wpływa na komunikacje z mięzypłciowe potrzebuje opini kobiat, w różnym wieku na tej stronce ejst ankietka jesli masz chwile czasu i ochote aby pomoc zrozpaczonej studencce to wejdz an stronke i wypelnij http://www.gilo.sgi-net.pl/a to naprawde nie jest zadne wirus, ani inne badziewia anketka po prostu!!!!!!!!

Gość anty roman
uwaga! to podszyw

Bardzije profesjonalnie by to wygladalo gdybys zamiescila ta prosbe majac czarny nick. Pomaranczowy nie wyglada zbyt pewnie

też wypełnię. Ale mężczyzna pisze się przez Ż, nie SZ, studentko :O

Mogłabym wysłać Ci to, ale musiałabyś podać maila, z tego co widzę to można to zrobić tutaj tylko używając Outlooka, a konto outlookowe na tym komuterze nie jest moje. Tak więc jeśli podasz maila, to służę.

Emmm... dopiero zauważyłam, że masz adres przy nicku :D Ok, w takim razie cofam moją poprzednią wypowiedź ;)

Gość mozetoja
wiem wiem jak sie pisze mężćzyna, ale studentka nerowowa i troszke roztrzepana podaje maila mozetoja@gazeta.pl moge tez komus przeslac na meila ankiete w wordzie jesli poda adres pozdrawiam