Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilka

boze, ale mam glupi problem... dziewczyny pomozcie!

Polecane posty

Gość debilka

co robicie w sytuacji gdy zalozmy macie chlopaka od niedawna, tzn ja tak mam i moim problemem sa ... odstajace uszy:( on o tym nie wie ale czsto mnie prosi zebym sie uczesala w kucyk, ale ja sie staram zawsze z tego jakos wybrnac. boje sie ze kiedys to wyjdzie na jaw, a ja wygladam tak okropnie. jeszcze do tego nosze grzywke bo mam dosyc wysokie czolo. mimo tego na powodzenie nie narzekam, ale ciagle noszenie tej samej fryzury doprowadza mnie do szalu :( jeszcze mam takiego pecha ze przy wilgotnej pogodzie- a juz najgorzej na deszczu kreca mi sie wlosy, no i wygladam juz do potegi debilowato. dzsiaj jest u mnie taka pogoda no i moj chce isc ze mna sie przejsc na miasto, az sobie tego nie wyobrazam jak bedzie mi przy nim wstyd z takim wygladem :( dziewczyny pomocy ja naprawde juz nic nie wiem, boje sie ze jak mnie taka zobaczy to zerwie... jak mu to mam powiedziec... boje sie jego reakcji :/

Gość aniołku ile masz lat
? 13, 14???

Gość endi
zwiaz dzisiaj włosy w kucyka - jak mu sie nie spodobasz, trudno przynajmniej bedziesz miała jasna sytuacje, jezeli mu na tobie zalezy to odstajace uszy tez mu sie beda podobac :) przeciez jest z Toba z innych powodów :) wiec sie nie przejmuj takimi drobnostkami

Gość łojdanaa
nie masz innych problemow pizdo!??

Gość słodka lady_16
heh...nie dramatyzuj dziewczyno...:) Ja tez uważam, że wyglądam okropnie w kucyku;) Ale jak chodziłam do szkoły to ludziska mówili, że ładnie mi w nim..a tez mam troszke problem z tymi uszami...Mój chłopak tez chce abym chociaż raz związała włosy w kucyk(bo nosze zawsze rozpuszczone, bo nawet lubię), a ja na to, że widział mnie w kucyku nad wodą(jak sie kapaliśmy)...a on na to, że ładnie wyglądam w kucyku i chce jeszcze...więc?? A jeśli juz tak bardzo Cie trapią te uszy, to uczesz się w kucyk, załóż opaskę i do tego czegoś sportowego np. bluza...i jest spoko:)

Gość aniołku ile masz lat
jak ja bym chciała znowu mieć 16 lat i takie problemy jak Ty...

Gość ArTrOsiS
Hej nie przejmuj sie :):) Ja też mam odstające uszy... I taki sam problem z włosami :D:D Zawsze chodziłam w kucyku który zakrywał uszy, i nie widać było tego problemu, jednak teraz jak poszłam do gimnazjum jakaś siła we mnie wstąpiła :) odsłoniłam uszy... Bałam sie że w klasie sie będą nabijać ale nikt nawet nic nie powiedział, nawet sie nie popatrzył hamsko, a wszyscy mnie lubą bo mam fajny harakter :) A co do włosów to też przy wilgoci mi sie podkręcają bo mam falowane :D:D No ale je trzymam w kucyku i nie widać tego bo są spiente. No ale poza tym żeby ci sie nie "kudliły" polecam Ci odrzywke z czarnej rzepy do spłukiwania ona jakoś te włosy tak fajnie wygładza :) Pamiętaj: twój chłopak nie powinien Cie oceniać po wyglądzie tylko po twoim zachowaniu. Jeśli jesteś miła (a ja jestem tego pewna) to on nawet nie będzie zwracał uwagi na twoje uszy :) Pozdro !!! I nie martw sie :)

Gość a no właśnie...
no to może zrób tak: zwiąż włosy w kucyk a z przodu przewiąż apaszkę, tak żeby zakrywała końce uszu. Dużo dziewczyn tak chodzi z tego co widziałam

Gość wwWWwwWW
ja tez mam troche odstajace uszy i mam kochajacego chlopaka :) a do tego mam spore powodzenie i pracuje jako modelka i fotomodelka:) a w kucyk sie nie czesze bo czuje sie jakos niekobieco....to TYLKO uszka:)!!!! poza nimi jest jeszcze pewnie kolo 170cm ciebie....:)

Gość hfuhdudhfjr
dziewczyno rozumiem Cie w 100% !!! tez tak mialam , mam odtsjaace uszy i ukrywalam je przed moim chloapkiem bo balam sie ze jak je zobaczy to zerwie ze mna i tp tez nie narzekam na brak powoedzeniia ale zawzse ukrywam te uszy!! powiedzialam mu o swoim problmie dopieor po roku , terazmija juz 3 rok naszego zwiazku, powiedziala zebym sie nie przejmowala i ze on sie zakochla we mnie a nie ...juz sie przed nim nie krepuje pokazac uszy ale przed innymi tak! bardzo bym chciala zrobic sobie opercaje uszow ale musze miec 2 tys...nikt ciebie nie zrozumie jak nie ma odstajacych uszow! tez nie moge za bardzo wybierac w fryzurach...i tez tak jak ty mam wysokie czolo:)powodzenia trzymaj sie

Gość kumkwat
a mi też się włosy na deszczu skręcają... dlatego jak leje to sobie suszę włosy z pianką i suszarką z dyfuzorem, potem wosk dla utrwalenia niektórych loków i połysku... i już nie wyglądam okropnie. Przy lepszej pogodzie prostuję ;)

Gość dani california
uee ja mam to samo ;( mam 16 lat,tak jak Ty.. ide do liceum,Boze jak sie boje zeby nikt sie nie smial :( teraz jak dostaje jakas kaske to wkladam na konto i zbieram na operacje:) zrobie na pewno, najbardzie chcialabym ja zrobic przed studiami,bo nikt mnie nie bedzie znal,no i dluzsze wakacje ;) oj rozumiem Cie, nie łam sie,ja tez łaze jak glupia w rozpuszczonych wlosach, albo dwóch kucykach wiazanych tak aby zakrywaly moje okropne uszy. One jeszcze tak dziwnie odstają,tylko u góry wiec wygladam jak elf :D z bliska tego prawie nie widac,ale z duzej odleglosci tak (to dziwnie,nie?) .. no coz, pozostaje mi wierzyc ze zdaze odlozyc 2 tysiaki przez 3 lata. 3maj sie :*

Gość dani california
trik na wysokie czoło: musnij czoło (tak od polowy do lini wlosow) pudrem brązującym ew. rozem. Oczywiscie szerokim pedzlem aby wygladało naturalnie. No i nie za duzo,ale chyba znasz zasady jak sie powinno modelowac twarz :) poza tym grzywki ciagle w modzie :) tez mam wysokie czolo.

hej debilko, ja mam blisko 30 lat ale rozumiem cie. czasem jak mamy 25 lat i wiecej to lekcewazymy problemy nastolatek. ale ja pamietam, ze jak mialam nascie lat to wiecej bylo problemow niz teraz. dlatego kotku usiadz z nim i mu powiedz w czym tkwi problem. rozbecz sie to wyrzucisz z siebie emocje i zlagodzisz objawy, gdyby jemu mialo sie to nie spodobac. jesli to cos powaznego to jemu nie bedzie przeszkadzac a jesli to beznadziejny gosc to nie ma co sie nim przejmowac. niektorzy moga pisac ze jestes gowniara i jeszcze wszystko przed toba ale wiesz co, ja poznalam meza jak mialam 14 lat. wiec przyjaznie i milosci z wieku mlodzienczego tez sie licza i nie mozna ich lekcewazyc. nawiasem mowiac mam przesliczna kolezanke. ale jak zrobi kucyka to wyglada jak plastus :) nos rozpuszczone, wiekszosc mezczyzn lubi takie i glowa do gory :)

i nie przedstawiaj sie jako debilka :) glupio brzmi chociaz ja mam prawie amgielski odpowiednik w nicku :)

Hej Była ;) Powiem Ci, że mam prawie dokładnie ten sam problem, z tym że mam lat 17 ;) Uszy mi.. hm.. trochę odstają ( górna część ) kucyka robię tylko niskiego. Przy wyższym wyglądam głupkowato ;) Ciesz się, ze możesz mieć grzywkę :D moje zbyt się puszą na taki manewr.. pozdrawiam i nie łam się - i tak jesteś piękna :classic_cool: 🌻

Gość gość
Wiesz tez mialam taki problem ale znalazlam sposub na odstajace uszy po rostu: Jak bedziesz szla spac poluz sie na jeden boc i podluz reke pod ucho i tak spi na drugi dzoen zrub to samo z drugim uchem i prosze problem z glowy. Mi to pomoglo mam nadzieje ze tez ci pomoze. A w sprawie kucyka pszeczesz grzywke na jedna strone ,jesli masz krutka grzywke to mozez eventualnie spiac spinka ale tak zeby byla luzno . Uczesz wysoki lub niski kucyk (jak wolisz) dodaj se do tej fryzury jakas opazke z wstaszkom oraz jakies ladne spinki i do tego ladne kolczyki .mozesz sie tez pomalowac ale to zalerzy ile masz lat.

Gość gość
Martyna46@vp.pl , wróć do podstawówki dziecko... jak można walić takie byki w niemal każdym słowie? :o