Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNA-AJ-

Jak pozbyc sie natrętnego adoratora gdy nic nie skutkuje-

Polecane posty

Gość FAJNA-AJ-

Od miesiąca dostaję telefony do pracy, od jakiegos natrętnego typa . Nazywa mnie w nich pieknoscią , swoim misiaczkiem itd. Miałabym ochotę odłączyć tel ale niestety jest to nie realne . Rzucałam juz słuchawką ,mówiłam że dowiem się kim jest i złożę mu odwiedziny z moim mężem . Boże nie wiem już co mam robić , zaczynam nawet się bać . Tym bardziej ,że głos jaki słyszę w słuchawce to głos dorosłego mężczyzny. Na początku myślałam ,że może ktoś sobie jaja robi , ale przez cały miesiąc ? Do tego słowa wypowiadane pod moim adresem są z konteksem erotycznym , są wulgarne i sprawiają ,że zaczynam się bać tego psychopaty . Co robić ?

Gość dupa węża
mówiłas mężowi ?zawsze możesz na policję zgłosić

Gość FAJNA-AJ-
Proszę o poważne potraktowanie tego co napisałam i jakieś wskazówki bo to wszystko zaczyna mnie wykańczać . Te tel . otrzymuję 3-10 razy dziennie , jak mam nie zwariować?

Gość dupa węża
no mówię poważnie

powiedz, że zrobisz mu z dupy jesień średniowiecza przy pomocy największego gumowego przyjaciela jakiego poiadasz, a fiuta odgryziesz i wepchniesz w gardło jeśli nie sprawdzi czy go nie ma w Pakistanie ;)

Gość FAJNA-AJ-
Mówiłam ale on też nie ma pojęcia kto mógłby dzwonić , wiadomo,że wtedy by zainterweniował.

Gość miss i mister
to należy zgłosić na policję, a tego gnoja postraszyć. Można założyć identyfikację numeru, nagrać rozmowy, wtedy masz dowody. ale najpierw go nastrasz, i powiedz bliskim. - w razie gdyby miał być niebezpieczny, lepiej żeby rodzina wiedziała

Gość FAJNA-AJ-
gorąca25 :-) szkoda tylko ,że gadka nie skutkuje mówiłam już mln wulgarnych słów pod jego adresem , straszyłam mężem , tym ,że pójdę na policję i co? - nadal dzwoni .

Gość FAJNA-AJ-
do miss i mister A gdzie udaćsię w sprawie indytyfikacji nr. który mnie prześladuje?

Gość palpitacja
Zgłoś to normalnie na policji jako przestępstwo, założą na fona jakies urządzonko i go namierzą, powiedz, że się boisz i że to wariat jest. Straszy Cię czymś ?

Gość FAJNA-AJ-
identyfikacji ( sorki )

Gość dupa slonia
ja takiem napisalam, ze w w policji pracuje a potem nie reagowalam, odczepił sie .

ja tak kiedyś miałam - jego podnieca, że się wkurzasz /boisz zadziałałam jego bronią, powiedziałam, żebardzo chętnie się spotkalm i sprawdzę jaki z niego ogier + parę świńskich tekstów. stracił pewność siebie i przestał dzwonic... ale to ryzykowne. nagraj rozmowy i zgłoś na policję.

To idz na policje wezma prokuratora ustalą nr tel. potem kto posiada taki nr. i masz gościa z glowy ale musisz to koniecznie z policja załatwiąc bo sama w sieci komorkowej nic nie zdziałasz no chyba że masz znajomości!!!

Gość miss i mister
na policję - powinni powiedzieć co i jak

Gość FAJNA-AJ-
do palpitacja : straszyć mnie nie straszy ale nawiązuje cały czas do tego co by ze mną nie zrobił jak by mnie mógł mieć , mówi mi komplementu typu " zdrowa maszyna z ciebie , piękna kobieta itd..."

Gość FAJNA-AJ-
Tak właśnie zrobię -pójdę na policję . Mam tylko nadzieję ,że nie odeślą mnie z kwitkiem i nie wyśmieją

Gość palpitacja
gorąca taki tekst jest o tyle niebezpieczny, że moze odebrać to jako przyzwolenie i posunąć się do np. gwałtu

Gość palpitacja
a tekst o pracy w policji odpada - bo on przeciez wie, gdzie ona pracuje, bo dzwoni do pracy - masz moze na stronie www firmy fotę ? Bo on może nawet z tego miasta nie być tylko ma na www fotę i tel. to się napalił i dzwoni

Gość FAJNA-AJ-
Właśnie znów przed min . dzwonił odebrałam i jak usłuszałam głos przekazałam słuchawkę koledze z pracy ,który podał sie za mojego męża - nastraszył go a ten powiedział ,aby spier.... i się rozłączył . Poważnie gonię po pracy na gliny bo to już nie jest śmieszne .

Gość palpitacja
zadzwoń na gliny z pracy (tylko nie na 997, ale na komisariat) :-D I spytaj co możesz w tej sytuacji zrobić i jakie są szanse na pomoc

Gość FAJNA-AJ-
palpitacja Mam przeczucie ,że to ktoś z mojego miasta . Nie mam firmy zareklamowanej nigdzie dalej tylko w swojej miejscowości . ( gazeta lokalna , ulotki , afisze )