Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

pozdro600 z ciebie to musi byc niezła zaraza

Polecane posty

Gość gość
to mnie zarzyles, bo zaden nie jest spokojny. Przychodzi mi na mysl Pawel lub Bartek....

Gość gość
tez Ci macham 🖐️:)

Gość gość
Chlopak Pauliny? hmmmmm, Artur? Potwierdz lub zaprzecz pliiiisss

Gość gość
Bernadetka [czesc ], tak sie macha:)

ooo zrobilas sie online:) na gronie;) hmm no ja jestem jak to brzydkie kaczątko..brakuje mi tylko tego, zebym uwierzył:) Wiesz, że do tej pory, to ze koresponduje z taka ładna dziewczyna jak ty powoduje u mnie takie uczucie jak u brzydkiego kaczątka kiedy patrzylo na łabedzie:)? JA sie chyba juz nigdy tego nie pozbęde. Jako dziecko czytalem kiedys, o tym jak ważne są i jak na trwale wchodzą w osobowośc czlowiekia doswiadczenia z dziecinstwa. Nie bardzo to wtedy rozumialem. Teraz juz wiem o czym byla mowa. to jest tak, ze emocje ktore sie wtedy uksztaltowaly juz sie nie zmieniaja tylko rządza zyciem dalej.:) Tak jakby wciaz bylo sie dzieckiem..no przynajmniej ja tak mam:) I jak rozszyfrowałas juz chyba o kogo chodzi:)?

Gość gość
No chyba nie moge sie mylic, to jedyna rozzsadna odpowiedz - Artur G...wiesz, ja nie wiem czy sa malzenstwem. Ja i Artur, my....bylismy para kiedsy, ale krotko. Teraz tematy zwiazkow sa dla nas tabu. On nie mowi, ja nie pytam. No musi Ci o niego chodzic....

Gość gość
Arturek nigdy nie byl spokojny:) To niezly lovelas i chleju, jak sie jzu rozkreci:) Mowilismy o nim: To jest Artur, piekna Grucha, ktory chodzi i sie rucha:P

Gość gość
Studiowales z nim na SGGW, czy znasz go z ZSP?Milo miec wspolnych znajomych, jednak z tym gornem to rpawda o tym lancuszku:) Wychodzi na to,z e praktycznie kazdy jest znajomym kazdego....tak mniej wiecej:D

i jego profil jest w sam raz na środku twojej listy z kontaktami:) więc jak wszedlem to..jak zwykle, jaki swiat maly..z reszta, z kazdym w gronie dzieli mnie zwykle tylko 2-4 podania ręki....nawet z losowo znalezionymi w wyszukiwarce osobami np mnie z Toba poza Arturem dzieli tylko jedna osoba...;)

Gość prosze
przeslecie mi zaproszenie do Grona.net?

Gość gość
Nie musisz miec zaproszenia, najpierw chyba musisz wejsc na www.grono.net i sie zarejestrowac, profil zalozyc. Chyba tak to robilam.....a moze nie? Na pewno musisz miec profil, potem mozna dopiero zapraszac po nicku

Gość gość
ZSP...to byly czasy:) Ja musze spadac cos zjesc. Trzym sie i nie przestan narzekac, chocby przez jeden dzien! 🖐️

Gość prosze
skoro piszesz zebys przeslal,to prosze przeslij mi je,jeszxcze raz bardzo prosze

trzeba byc zaproszonym tyle ze kiedys nie mozna bylo o to poprosic kogos za posrednictwem grona, a teraz mozna, i mozna nie bedac czlonkiem grona ogladac galerie gronowiczow..ale w sumie i tk kazdy moze zobaczyc profil gronowy, dlatego grono to dość niebezpieczna zabawka:) A tak szczerze pozdro, (choc i tak za zadne skarby..no chyba ze olbrzymie honorarium w dolarach;) , nie ujawnie swojej twarzy) to czy uwazasz, ze po tym wszystkim co napisalem na k@feterii mógłbym sie ujawnić?

Gość prosze
ja podam Ci adres poczty i tram mi przeslesz.Jezeli o mnie chodzi mozesz byc spokojny, nie interesuje mnie Twoja osoba,zapewniam Cie

Gość prosze
nie sadze by ten pomysl byl mozliwy do zrealizowania

Gość gość
Podaj e-mail to Cie zaproszeNigdy nie mialem - Rzeczpospolita woli Romana G, a fakr woli Mandaryne, wiec mysle, ze jestes bezpieczny. Ja mam gdzies kim jestes i jak wygladasz, moge conajwyzej pomailowac, pogadac na gg albo na gronie. Myslisz, ze nie mam nic innego do roboty, jak sciganie Ciebie po sieci, albo w realu?:D Daj spokoj, masz manie przesladowcza! Takiego kwiata jest pol swiata:D

Gość gość
A ja znalazlam Gorrraca, ale nie powiem jak:P