Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkornik

wpadłam?

Polecane posty

Gość mirkornik

witam! brałam sobie cilest.... ostatniego miesiąca bardzo nie regularnie jesli chodzi o godziny... Mój tryb zycia sparwił ze zapomniałam o tabletkch (kolejnym opakowaniu) no i kochaliśmy się .... Pewnie jetem w ciąży???

Gość sara08
no jeszcze nic nie jest powiedziane. poczekaj troche zrób test ciążowy, obserwuj swoj organizm

Gość mirkornik
test już mam... tylko jest napisane że wykrywa 6-dniową ciążę więc muszę jeszcze poczekac.

Gość parodia
jak sie myśli dupą a nie glową to takie właśnie są skutki

Gość mirkornik
to tak nie do końca z tym mysleniem, siwt mi się nie zawali ale poprostu mam wątpliwości...

Gość tak na 70 procent

Gość a ile masz lat

Gość mirkornik
25

Gość mirkornik
to może zapytam jaki test powinnam kupic? mam bobo-test plytkowy....

Gość sarita
po pierwsze to zrób ten test ale dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. jak zrobisz prędzej to może nie byc wiarygodny. u mnie po 7 dniach jeszcze nie wykrył ciąży ( a już byłam w ciąży w tym czasie). jeśli chcesz prędzej to zrób badanie krwi na beta-HCG ( w szpitalu albo w przychodni. w szpitalu powinno być szybciej bo szpitale mają swoje laboratoria.). powodzenia

Gość sarita
polecam QUICK VUE :)

Gość Riga
Mikronik nie martw się, ja też ostatio przez wakacyjne wyjazdy i dosyć niezdrowy tryb życia (alkohol, imprezki) zapomniałam wziąć tabletki (miałam brać o 22, w czasie semestru ta godzinka mi pasowała, ale w wakacje trochę z tym gorzej). Dla mnie, jeśli się okaże, że z tych zaniedbań będzie dzidzia to też świat się nie zawali, choć wolałabym jeszcze poczekać. Właśnie mam przerwę, powinnam dziś dostać okres (zawsze środa wieczór) ale póki co nic. Jak do piątku się nie zjawi, to kupię test. Swoją drogą, zastanawiam się, czy jak się zjawi to i tak nie powinnam profilaktycznie zrobić testu (w końcu to nie normalna miesiączka, tylko krwawienie z odstawienia)? Pozdrawiam!

Gość Riga
Dodam, że zdarzyło mi się zapomnieć tabletki nie jeden raz, ale z 5, z czego 2 razy pod rząd. Tylko proszę o wstrzymanie się od komentarzy "co za debilka" i tym podobnym, bo nie jestem panikarską gówniarą, która z utęsknieniem czeka na każdy okres, ale młodą kobietką, która potrafi ponieść konsekwecje. Zresztą, mogę sobie już teraz pozwolić na dziecko. Co do testu, to poleciłabym pre-test płytkowy, koleżanki stosowały i nigdy nie zafałszował wyniku, poza tym wygodny w użyciu.

Gość coolmen
Oczywiscie,ze wpadłas :classic_cool:

Gość spokojnie to tylko awaria
Rigo,na Twoim miejscu jednak odczekałabym jakiś czas po tabsach:)Cokolwiek by nie pisali,jadnak to jakaś sztuczna ingerencja w naturę.Mimo,że dziewczyny piszą,o braku objawów u dziecek...Chybato za krótki czas,tabsy nie są popularne na tyle lat żeby wszystko wyeliminować.Lepiuej nosić niż się prosić.A co,jeśli za 20 lat coś wyjdzie?To w przyszłości,nie mamy gwarancji,że ni8e szkodzimy dzieciom.O rany!apokaliptyczne wizje mię wzięły...