Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solar.factor

mój nick nie ma nic wspólnego z SOLARIUM !!!!

Polecane posty

...tylko z dwójką artystów muzyki trance & electro.... kocham ich muzykę...mmmmm..... :D :D :D :D !!!!!!!!! a najlepszy utwór, jak do tej pory moim zdaniem...\'the rising sun\' 😍

blachary lubują się w techno przeważnie, a dobry trance to zupełnie inna szkoła :P :P :P na szczęście :D :D :D

trans pije? nie tran piję tran wieloryba to ochhyda dlatego teraz zamiast pić wolę czopki wsadzic bo nic tak nie poprawia chumoru na świcie jak wsadzic czopka w klozecie

to w ogole jest definicja blachary, myslalem, ze to bardziej ogolne pojecie, a poza tym kto poza osoba sluchajaca tego shitu pozna, ktore to trans a ktore to techno :)

Gość doii
Dobra, ale co to kogo obchodzi, autorko?:O

definicja balachary \"nie sięgac o umysłowe ciężary\" bo balchary bardzo nie lubiom tego wielkiego wysiłku psychicznego

poczkaj, ale to nie uzywalo sie jeszcze dodatkowo do takich rozowych smieszek itp, ktore faktycznie z procesami myslowymi mialy problemy?

>>> elektron i tu jest problem....niewiele osób - poza tymi które słuchają muzyki elektronicznej - rozróżnia trance i techno. moja miłość do muszyki klubowej nie wzięła swojej genezy z zamiłowania do dyskotek i imprezowania pod wpływem duzej ilości alkoholu, ale od takich zespołów jak hooverphinic, enigma, sigur ros. dlatego nie przepadam za techno. zresztą przez to ze muzyka elektronicza pełni współczesnie rolę muzyki rozrywkowej jest bardzo dużo słabej muzyki w tej dziedzinie. mało kto zna takich artystów jak micro de govia, astura, upper level, m.i.k.e., moon project, roc project, push, hassan rassmy, dimorphic i wielu wielu innych. do lepszego i bardziej znanego wymiaru muzyki elektronicznej ja zaliczam artystów typu: above & beyond, armin van buuren, tiesto i kosheen. pozdrawiam :)

>>> doii ktoś tak mnie skojarzył więc założyłam topic a jak Ciebie nie obchodzi to nie wchodź i nie czytaj pozdrawiam :)

Gość do solar.factor
a kogo obchodzi co z czym ma związek twój nick? kogo to obchodzi??? Kogo obchodzi zdanie takiej nieatrakcyjnej obleśnej "mućki" z krowymi wymionami????? Założe się że do tego swojego kalectwa jesteś jeszcze niskim kurduplem. Taki karzeł z przerośniętym cycem! Ohyda! Nie ma już nic gorszego jak taka beczka-krótkie nogi tyłek nisko i cyc duży jak u starej przejrzałej baby....

Gość Bleno_
o kurwa ja tez nienawidze duzych cyckow.najlepsze sa srednie.przy duzych sylwetka jest zdeformowana i wyglada sie nieładnie gubi sie proporcje.pozatym to w koncu sam tłuszcz czyli cos odstreczajacego.Wielkosc samego gruczołu jest u babek taka sama.Juz nie mowiac ze takie duze okropnie zwisaja wczesniej czy pozniej:(

>>> do solar.factor chyba nastąpiła jakaś pomyłka bo noszę 70B/75A - zależy od firmy i ważę 43kg przy wzroście 161cm.....aaa...i maly biust jest moim problemem chociaż coraz mniejszym :)

Gość za dużo fety
wciąga

>>> za dużo fety tak się składa ze nic nie wciągam i nigdy nie wciągałam. jeśli naprawdę lubisz słuchać muzyki to nie musisz mieć narkotyku żeby być w stanie jej słuchać.....ja słucham i lubię !!! :D :D :D co do wagi...taka moja uroda :)

Gość smnietana
autorka ma 15 lat ;| w każdym razie tyle jej daje po założeniu tego tematu. A co do wagi ... to może i nie wciagała ... ale sztynks dożylnie w tabletkach musiał być. I nie ma innej opcji ;| :P

a ja tam lubie imprezowac po kilku glebszych....chyba ze puszcza techno-trenso muzyke...wtedy to nawet alkochol nie pamaga. To moze byc wytlumaczenie tego, ze na techniarskich dyskoteka tak sie ćpa :)

a ja tam lubie imprezowac po kilku glebszych....chyba ze puszcza techno-trenso muzyke...wtedy to nawet alkochol nie pamaga. To moze byc wytlumaczenie tego, ze na techniarskich dyskoteka tak sie ćpa :)

techno jest STRASNE !!!!! :O :O :O albo jedyną która je potrafi grać jest lucca...tak...ona gra jedyne techno jakie lubię... ; ;) ;) podchodzące klimatem pod trance ale to jeszcze jest techno - tak kwalifikuje się jej styl.