Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGNE

DOBRY GINEKOLOG -BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość nadiaqq
Prof. Kulikowski najpierw skrzyczał przy mnie pielęgniarkę, potem mnie. Nie badał mnie choć bylam u niego pierwszy raz ze skierowaniem, na którym było jak wół napisane "zagrożenie przedwczesnym porodem". Potem łaskawie zerknął na wyniki badań robionych przez innego lekarza, po czym stwierdził, że on nic tu nie widzi i do widzenia. Pan profesor rzeczywiście słabo widział bo inny lekarz potwierdził , że poród może nastąpić wcześniej. Prof. Kulikowski jest zarozumiały, nie słucha i wizyta u niego trwa 5 minut(jak odważysz sie zadać pytanie , które i tak nie od odpowie). Na pewno jest dobrym lekarzem w prywatnym gabinecie , lub jak dostanie "premię", lub jeśli ma na to ochotę. W moim przypadku nie chciało mu się i ewidentnie miał zły humor.

ja też odradzam prof Kulikowskiego. trafiłam do niego na początku obecnej ciąży. jego podejście do pacjentek...eh szkoda komentować...Lekarz którego moge polecic to dr Mazurek. przez pierwszą ciążę, poronienie, dwa pobyty w szpitalu i potem dość długie leczenie miałam do czynienia z wieloma lekarzami i to właśnie tylko Mazurka polecam. teraz prowadzi moją drugą ciążę. Na nfz trzeba umawiać się z ponad półrocznym wyprzedzeniem ale przyjmuje też prywatnie. sama wizyta to 50 zł., z badaniem usg + 50. zazwyczaj pyta czy cię stać na droższe leki, mnie na większość badań wysyła do szpitala żebym nie musiała za nie płacić. ma bardzo dobre opinie, możesz wpisać w google i poczytać

Gość haberelko9
no to prawda, Kluz-Kowal bardzo pomogła mojej młodszej siostrze , która absolutnie nie chciala isc do gina (ale u nastolatków to chyba norma?) chociaz strasznie bolał ją jajnik, dała sie w końcu namówić. przyszła z tej wizyty z innym nastawieniem, bo przekonala sie, ze to naprawde nic strasznego :)

Gość gość
Wies zno nie dziwie się, że się obawiała, bo mało która dziewczyna idzie na pierwszą wizyte do Gina bez skrępowania itd. Niestety mało się o tym rozmawia w domach, mam znajomą, która od kilku lat (!!) n ie była u ginekologa bo … się wstydzi. Ludzie no przecież zdrowie jest ważniejsze od wstydu!!!

Gość gość
czy orientujecie sie czy dobrym ginekologiem jest Mariusz Święc przyjmuje prywatnie na ulicy Sienkiewicza? prosze o rade bo nie wiem czy warto leczyc sie u niego

Gość gość
hmm, ja to go nie kojarze szczerze mowiac..

Gość gość
Tego pana nie znam,ale wiem,ze w Białymstoku bardzo dobra jest doktor z http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ , chodza tam moje koleżanki ze studiów i moja siostra, ja też niebawem ide na pierwszą wizyte tam. To naprawde godny polecenia gabinet, wypróbuj, słyszałam masę pozytywnych opinii o nim.

Gość gość
Prof. Marek Kulikowski to wspanialy czlowiek. Dzieki Niemu mam dwoch wspanialych synow. Leczylam sie na nieplodnosc. Po roku wszystkich badan , ktore mi wykonal po roku zaszlam w pierwsza ciaze. Nadal przez nastepne lata korzystalam z opieki Pana Profesora.Jestem baaaaardzo wdzieczna do dzisiejszego dnia, choc uplynelo duzo lat to czesto wspominam jego kompetentnosc i zaaangazowanie w leczenie mojej osoby. Dziekuje Panie Profesorze lomzynianka

Czy ktos wie ile kosztuje wizyta + usg u dr. Kulikowskiego? Bo dzwonilam i pytalam ale odpowiedzi nie uzyskalam.