Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-BOGNA

Poród w w Bydgoszczy

Polecane posty

Jestem w 30 tc planowany poród mam na 7 listopada a jako miejsce porodu wybrałam Szpital Miejski nr 2 na ulicy Szpitalnej. To moje pierwsze dziecko. Czy jest ktoś na tym forum kto rodził równiez w tym szpitalu i powie mi czy dobrze wybrałam. Z gory wielkie dzieki :)

Gość amaal
sama nie wiem co robie na tym forum, ale jestem...nie jestem jeszcze mama, ani nie jestem w ciazy. moja siostra rodzila w tym szpitalu, zadowolona, rodzila z tego co sie nie myle na 2 pietrze, tak samo moja kuzynka i jeszcze kolezanka. wszystkie zadowolone :)

Gość sarita
zerknij na stronę fundacji rodzić po ludzku. tam jest wiele opinii. Powodzenia

Gość maja73
W szpitali miejskim rodziłam dwójkę swoich dzieci, teraz zamierzam też urodzić tam trzecie (14 grudzień). Rodziłam na pierwszym piętrze i byłam bardzo zadowolona. Można wybrać poród w wodzie (niestety płatny), a po porodzie mieć salę dwuosobową z telefonem za symboliczną opłatę. Teraz trzeba tam zaopatrzyć się w pampersy, krem do pupy i chusteczki nawilżone, bo położne dają to tylko jak kąpią malucha. Z kolei nie pozwalają przynosić swoich śpiochów, mają swoje, a poza tym to i dobrze, bo smarują pępek gencjaną. Położne są bardzo miłe i kompetentne.Przynajmniej ja miałam szczęście na takie trafić.