Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Illia

nie chcę go stracić a chce sexu!

Polecane posty

Gość Illia

dopiero 1,5 miesiąca jesteśmy razem ja długo nie uprawiałam sexu i naprawdę bardzo ale to bardzo go chcę! ale nie chcę wyjśc na szmatę:( nie wytrzymam no i co robić cholera:(?

Gość Illia
:D jaką prawdę? sexu??!

Gość Illia
cholerka no pomóżcie, czy to serio za szybko? nie widujemy się często:/ jakies 15 randek juz

bo jak mials innego,to on powinien zrozumiec ze potrzebujesz czegos wiecej. Poprostu powiedz mu o tym....i wiesz co dalej ;)

wiesz co ci powiem:D ja mam chlopaka za tydzien beda 2 miechy:) a jestem taka napalona na niego, ze mimo wszytko bede z nim uprawiala sex, i to przy najblizszej okazji:) bo poprstotu ja chce i wiem ze on tesh cche, bo nie ma chlopaka ktry nie chce:) a na szamte nie wyjdziesz, bo to jest twoj chlopak, a nie jakis spotkany przyapdkow na ulicy;] niektrzy to robia na 1 spotkaniu, i co? i nic bo to nic zlego:) to natrulana, baaarrrdzo przyjemna rzecz ludzka:)

Gość Illia
dzieki wszystkim:D chyba domyślacie się co zrobię?:D;)

Gość Illia
to nie mój pierwszy, Diabełek- na jaką literkę zaczyna sie imie Twojego faceta? widzę dziwne prawdopodobieństwo heh

Illia 15 randek to baaaaaaardzo dużo, przeciez to normalna rzecz ze będąc z kimś chcesz być jeszcze bliżej tej osoby....A nie ma niczego co bardziej zbliża... Ja tam na 2 spotkaniu z obecnym się kochałam i jest nam ze soba dobrze :D