Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia357

Dobra kosmetyczka Wrocław

Polecane posty

Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i chciałabym sie wydbać do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. Proszę poledzćie mi jakiś sprawdzony salon kosmetyczny.

Gość deyzi
Bardzo dobra kosmetyczka jest na ul.Szwedzkiej w FEMINIE.POLECAM!Byłam u niej na oczyszczaniu twarzy i wypalaniu brodawczaków.Nie ma po nich śladu.

Gość lalalalalalalaallaal
ja tez u niej była i nie jestem zadowolona-nie oczyscila mi twarzy tak, jak powinna.

Wiele bardzo profesjonalnych kosmetyczek z Wrocławia znajdziecie na http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Wroclaw/ Oprócz galerii zdjęć, adresu i dokładnej oferty będziecie mogły zapoznać się z opiniami klientek, a przecież to najważniejsze, bo nikt tak jak one nie może stwierdzić czy dany salon kosmetyczny jest godny uwagi i naszych pieniędzy

Gość Nosgarks
Bez wątpienia dobre kosmetyczki znajdziesz w tym salonie: http://salonurodybelle.pl/ Byłam już u nich na kilku różnych zabiegach i wszystkie zostały przeprowadzone profesjonalnie i w bardzo przyjemnej atmosferze. Myślę, że będziesz zadowolona.

Gość gość
La Pelle ulica Energetyczna 8/4. Moim zdaniem najfajniejsze miejsce we Wrocławiu i potrafią dostosować zabiegi do potrzeb klienta.

Gość Luaniell
Przy Alei Armii Krajowej jest gabinet http://www.wyspapiekna.pl/ - kosmetyczki są nie tylko dobre u nich, ale i masz zero praktykantek i innych świeżaków, które ćwiczą sobie na Twoim ciele heh;) Wyłącznie profesjonaliści i kosmetolodzy z doświadczeniem. P.S polecę u nich peelingi kwasowe - brzmi kosmicznie, ale efekt na skórze super.

Gość gość
Nie polecę Ci kosmetyczki w samym Wrocławiu ale jak byś była w Legnicy to zajrzyj do salonu prestiż ! Świetny salon, ceny bardzo atrakcyjne a pani Ania to świetny fachowiec !

Gość gość
zdecydowanie mad clinic. sama tam sobie regularnie oczyszczam buzie i jestem zadowolona. cenowo rozsadnie, atmosfera bardzo mila ;)

Gość gość
Zajrzyj sobie na stronę salonu www.manicurepedicurewroclaw.pl . To nowe miejsce na mapie Wrocławia, planuję się wybrać na manicure, bo jest niedaleko od mojej pracy. Po zabiegu na pewno podzielę się swoimi doświadczeniami o jakości wykonania.

Gość gość
tez moge polecic mad clinic- wyszlam dzieki pani agnieszce z tradziku. robilam sobie serie kwasow i nie poznaje swojej buzi, wypryski juz prkatycznie nie wyskakuja, blizny sie zmniejszyly ;)

Gość gość
Ja ostatnio poddałam się zabiegowi medycyny estetycznej przy wykorzystaniu komórek macierzystych w Gabinecie Imeiaa i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Zabieg wykonany był profesjonalnie a opieka zasługuje na pochwałę. Z ofertą wszystkich zbiegów jakie wykonywane są w gabinecie możesz zapoznać się na stronie www.imeiaa.pl