Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta30

HEMOROIDY W CIAZY....

Polecane posty

Gość marta30

CZY, KTORAS Z WAS MIALA PROBLEM Z HEMOROIDAMI W CIAZY,,,MNIE WLASNIE DZIS COS Z TYLU POBOLEWA I CHYBA POWINNAM COS Z TYM ZROBIC...NIE WIEM CZY ISC DO LEKARZA CZY SAMEMU KUPIC SOBIE MASC....

Gość ja mam niestety
i niestety leczenie dopiero po porodzie..tak mi w aptece powiedzieli.boje sie ze w trakcie porodu z wysilku jescze gorsze sie zrobia:-(

Gość ja też miałam w ciąży
i brałam dostępne leki z apteki.Walczyłam z nimi ostro.Aż mi się odparzenia porobiły-bo za długo stosowałam maść. Nic nie pomagało:(:(:( Rodziłam przez cc i to mnie uratowało!!! Po porodzie w kilka pierwszych dni wchłonęły się i nie ma problemu:) Gorzej jak rodzisz naturalnie:( Podobno wtedy strasznie wychodzą i robi się duzy problem:(:( Najlepiej zapytaj swojego ginekologa.

Gość *****************
Jak wyglądają hemoroidy? widać je?

u niektórych widać,a u innych nie. Jak wypadną to napewno zobaczysz!mam świetne tabletki polecone przez lekarza nazywają się cyklo 3 fort -i są naprawde rewelacyjne - pomaga juz po 2 dniach, kosztują ok. 30 zl. a jak to jest z porodem właśnie mój ginek twierdzi, że można rodzić naturlanie jak się je ma, jakoś sobie tego nie wyobrażam?!

Gość max151
te tabletki cyklo3fort wcale nie pomagają bo osobiscie jadłam przez miesiąc 3xpo 2 ipoprawa była minimalna

Gość a niech oszczedzaszkoda mleka