Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okienko

czy jak zebrałam 16 tysięcy na weselu to duzo czy mało?

Polecane posty

Gość gapciaa
no jak jest mądrzejsza od Ciebie to sie nie dziwie, że się wstydzisz Żegnam moje drogie. heeheehee

Gość okienko
a ty nawqet nie zasługujesz na pozegnanie....

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
WEŹ Ty sie okienko we framugę walnij może Ci szybka pęknie i trochę głupoty wypłynie.....

Gość jaaaaaaaa
16 tys jak na tyle gości to dość sporo!!! i nie przejmuj sie tymi moraliskami, którym rzekomo na kasie nie zalezy :) Pozdrawiam!

Gość lolo -------
jaaaa! mądrze gadasz!no jasne! popieram was w zupelnosci!one wszystkie grają takie wielkie paniusie, skromne i dobre

Gość Promiscuous caffee
również popieram, wesele robi się dla gości- wzamian za prezenty-kasę, niech te anioły co nie w głowie im pieniążki nie robia wesela w ogóle- dla pary młodej jest ślub!

Gość ja tam nie robilam wesela
zeby potem nie liczyc na to czy sie zwroci, to zenujace, Mala imprezka domowa z symbolicznymi jajczarskimi prezentami. Malzenstwo od lat udane. W zyciu nie dostawalam ani nie dawalam koperty na zadna okazje i nie zamierzam sie zmieniac. W srodowisku, w ktorym sie obracam kopert sie nie praktykuje.

Gość Promiscuous caffee
no i bardzo dobrze :) każdego prywatny wybór, miałam przez chwile do czynienia z organizacja wesel i żeby robić wesele nie czarujmy sie trzeba liczyć na zwrot kosztów które są niebanalne! :) hehe nawet wiem ile osób będę musiała zaprosić na swoje.. żeby jeszcze było z kim.. ach jo..

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
No i zatkało te niemoralne Hahahahahhahaahahahahaha

Gość harpagan
16tys? na waciki nie starczy my zebraliśmy 250tys zł a mieliśmy 80osób z bidnej rodziny chyba jesteś