Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olympionica

Pigułki a próba wątrobowa

Polecane posty

Czy ktoras z Was robila? Ja juz biore czwarty rok a przez dosc dlugi okres czasu bralam Diane i chce sobie sprawdzic stan swojje watroby. Czy na takie badanie trzeba mieć skierowanie, czy mozna prywatnie? Ile kosztuje?

Dokładnie tak, nie musisz mieć skierowania - możesz zrobić badanie prywatnie. Natomiast jeżeli chodzisz do ginekologa na NFZ może dać Ci skierowanie i nie bedziesz musiała za badanie płacić.

o.k. dzieki wielkie do ginekologa chodze prywatnie, ale juz bylam i walsnie zapomnialam o tym. Ale 7,50 to nie majatek:) A Wy mialyscie jakies powazne nieprawidlowosci w wynikach po dluzszym czasie brania pigulek?

Gość spokojnie to tylko awaria
Nawet ze skierowaniem się płaci.Coś około 25 złotych.

no to nie wiem jak jest......... jak byłam u gina w przychodni to wypisał skierowanie i poszłam do laboratorium w tejze przychodni i nic nie płaciłam!

Gość spokojnie to tylko awaria
Może to zależy od województwa?Ja miałam skierowanie i zapłaciłam,przecież nie kłamałabym,bo po co.

Gość sonka2
ja po skierowanie chodzę do internisty i bez problemu robią mi badamia i nic za nie nie płacę , tylko pobierają krew

Gość drum trum
ja tez biore tabsy kilka lat - w tym diane długo - prób nie robiłam i az sie boje, ale jakoś żyję!! ajakie są objawy zepsutej wątroby?

Gość lady13
ja niestety od pewnego czasu odczuwam bóle(chyba brzucha) bardzo często mam biegunki, zwłaszcza gdy zjem cos smażonego i podejrzewam że to właśnie wątroba... biorę tabl od 3.5 roku...muszę iść na badania....i tak trzeba na nie skierowanie.........