Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowakówna

mam pytanie!! odpowiedzcie prosze

Polecane posty

Gość Nowakówna

zastanwaiam sie nad jedna rzecza. Otoz ostatnio gdzies przeczytalam o tym ze silne podniecenie, oglonie pieszczoty moga przyspieszyc owulacje, tak aby podczas stosunku doszlo do zalodnienia. Z moich obserwacji wynikalo ze bede miec cylk bezowulacyjny (brak bolu w okolicy jajnika, charakterystycznego sluzu itp.), ale okolo 20 dnia cyklu dosyc hmmm intensywnie "bawilam sie" z moim chlopakiem. Nastepnego dnia, pojawil sie charakterystyczny dla dni plodnych i owulacji sluz, a takze bol podbrzusza. Czy to mozliwe, ze doszlo u mnie pod wplywem podniecenia do bardzo spoznionej (21 dnia cyklu..) owulacji??? I czy w zwiazku z tym cykl mogl sie wydluzyc?? Bo @ spoznia mi sie juz 5 dzien....Co o tym myslicie?? Prosze o odp.!

Gość ASienieczkaAA
nie sadze.. jezeli nie miałas stosunku.. aby Cie zaplodnic musiałby przeniecs plemniki w Ciebie

Gość Nowakówna
ale nie chodzi mi o to czy moglo dojsc do zaplodnienia tylko do owulacji!

Gość jajniki ci sie
z mozgiem zamieniły

Gość mamataka
nie sądze aby mogło dojść do owulacji pod wpływem podniecenia to bzdura totalna nie mów tego nigdy i nigdzie głośno bo to wstyd!!!!! o matko - tragedia

Gość ASienieczkaAA
cykl mogł Ci sie wydłuzyc i dlatego brak miesiaczki?????????? nieeeee ... napisałam tam wyzej tak apropo jezeli bys zadała pytanie o ciaze to juz bys miała odp

Gość Nowakówna
no ok ok bo juz mnie zaraz tu zlinczujecie....przeczytalam tak w jakims magazynie o zdrowiu, ze takie rzeczy sie zdarzaja...Zadalam pytanie bo martwie sie...a do gina isc moge dopiero w poniedzialek.

Gość ASienieczkaAA
nie przesadzaj nikt u Ci nie zlinczuje// Bedzie ok

Gość ASienieczkaAA
miało byc nikt tu Cie..

Gość Nowakówna
dzieki ASienieczkaAA, cos czuje ze nie bedzie dobrze,moze to torbiel albo cos w tym stylu, ale tego dowiem sie dopiero w przyszlym tyg.

to sie zdarza. podobno organizm kobiety tak ma, ze jesli jest mozliwosc zaplodnienia to czasem moze wystapic owulacja. np. kiedys, kiedy ludzie czekali z seksem do slubu, wiele dziedzi rodzilo sie dokladnie 9 miesiecy po. bo wlasnie wtedy wystepowala ektra owulacja. poza tym zdarza sie to tez parom po dlugiej rozlance. np. zonom marynarzy czy pilotow. wiec z tymi dniami plodnymi i nieplodnymi roznie jest. jestesmy zaprogramowani na rozmanazanie. natury nikt nie zmieni.

Gość Nowakówna
czyli jaendka niekoniecznie mi sie jajniki z mozgiem zamienily :P. Lady a czy uwazasz ze moim (dosc dziwnym) przypadku, wlasnie to moglo miec miejsce?? bo faktycznie nie wiem czy mozna uznac ze to byl bol owulacyjny i ze dlatego nadal czekam na @ ??

no jasne, ze cykl mogl sie wydluzyc. moze i sama sie nkrecasz tym, ze ci sie spoznia a wiadomo, ze od stresu tez moze sie spoznic. owulacja to dziwna sprawa. moze byc i 1 dnia cyklu (podobno zdarza sie po odstawieniu tabletek w 8 dniu.

Gość Nowakówna
dzieki lady_in_red21, podnioslas mnie na duchu, w takim razie coz.. poczekam :)