Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

KRZYWE PENISY....SĄ WŚRÓD NAS.

Polecane posty

ooo to ciekawy przypadek, podobny jak moj.... to moze opisz go w paru zdaniach.... uwielbiam zagadki :-) rozwiazmy go :-)

duzo roznic ale moze w tym sekret ze to przyciaga ;) a teraz zmykam na kanape sie polenic :) w koncu nalezy mi sie! :)

kolezanko ,wybacz ide wyprowadzic swego pieska na swieze powietrze:-) bardzo mnie o to prosi:-) do przeczytania

taaaa.zdrady, dlaczego sa na porzadku dziennym?? co nas tak ciagnie, dlaczego milosc do tej jedynej/nego nie jest tak mocna, aby wytrzymala inne zadze ?????????????? TO CHOLERNIE DOŁUJĄCE!

uwielbiam takie penisy ocierają tam gdzie proste nie mogą i jest wtedy bosko!!!!!

a który wg was jest lepszy ? zagięty w góre czy w dół ? (podobno tych zagiętych w dół jest znacznie mniej od reszty, przez co czuje się troche wyjątkowo heh)

Gość MAM 13 LAT
JA MAM 13 LAT MÓJ PENIS MA 10CM I JEST ZAKRZYWIONY DO DOŁUU

Gość niewyrzyta
RITTAA skąd wytrzasnełaś taką kolekcję penisków? Takie penisy, to nigdy się nie skrzywią i krzywdy dziewczynie nie zrobią, chyba, że psychicznie. Wiekszość tych wstydliwych jest posiadeczem takich atrybutów, bo ciągle się pytają, czy na badaniu, to będzie młoda lekarka i pielęgniarka czy jeszcze ktoś będzie widział ich maleństwo. No cóż nie wszystkich jednakowo natura obdarzyła i trzeba się z tym pogodzić, szukając sposobów zastępczych. A co do skrzywień penisów, to uważam, ze nie ważne czy krzywy czy prosty aby tylko był ostry i długo stojący. Tak tak panowie weście to do serca.

Gość Sztywny
Oj baby baby ładnie nabijać się z naszych klejnotów? My z Waszych muszli się nie nabijamy, ilu to murzynów zaliczyliście z powodu wielkości, a ilu Was zaraziło śmiertelną chorobą, bo liczył się rozmiar. Zastanówcie się niewyrzyte babska. Co ma zrobić z takim małym jak RITTAA pokazuje w łeb sobie strzelić, tak go natura wyposażyła, aby miał się czym wysikać, a nie interesują go sexbaby. Zaprzestańcie się nabijać z mikropenisków.