Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

KRZYWE PENISY....SĄ WŚRÓD NAS.

Polecane posty

Gość Bahamadia
nie przeszkadza w czym? mysleniu ?? ;-)

Gość mam czarnego nicka ale...
pojebana jestes? bloga se zalóż, a nie topic na kafe. kur*a, nie krzywe penisy, ale IDIOTKI SA WSROD NAS. niestety.

Gość Bahamadia
mysle,ze kazdy temat do rozmowy jest ok, z kazdego zdania mozna stworzyc temat, od kazdego mozna uslyszec odzwew,chocby od ciebie...,wiec moze znajdzie sie przypadkiem drugi/a idiot, ktory bedzie chcial dodac cos od siebie...spojrz na inne tematy, czego mojemu brakuje..?

wiesz co, w tym co piszesz wydajesz sie taka konkretna podoba mi sie to :) i topic zabawniejszy niz wiele pozostalych-przyznaje!

i wiesz co mam w sumie ten sam problem i troche ubolewam :( ale nie mozna w koncy miec wszystkiego :)

Wszystkiego miec nie mozna...:-) choc bywa roznie.... a ty dlaczego czujesz sie podobnie, badz ci sie tak wydaje ??

a tak poza tym KarolinoK. od dzis sprobujemy miec wszystko..... WSZYSTKO NA CO NAM PRZYJDZIE OCHOTKA!! ;-);-);-);-);-)

hmm..np. taki tok myslenia,ze [czytalas moj caly topik??] krzywizna do starosci nie zostanie....:-), przestac sie martwic,ze jak caly dzien w wawie, to na pewno pracuje, taki biedny misio...., tak nieraz sobie mysle,ze na pewno zbyt zarobiony,zeby zadzwonic.....i pewnie tak jest po czesci......hmm...karolino, mam nadzieje,ze podobnych problemow nie masz....:-P

wiesz co mialam ten sam problem, przeczytaj ksiazek ´´dlaczego mezczyzni wola zolzy´´ warto :) jak nie dzwoni to moze Ty tez nie dzwon niech sie troche pozastanawia co z Toba ;)

i tu mnie masz..:-) nie dzwonie, a nawet sie stawiam, ja dobra i kochajaca ;-) toz to panisko zdziwione moim postepowaniem nie rozumie powodu,,,ja tlumacze.....on przeprasza... pikne jak nic, tylko szkoda,ze z nerwami... karolino K, zdradz, kim zes ty dziewcze i jako jedyna do topiku mego zajrzalas...wylamalas sie...;-)

Gość laleczka pigułeczka
MóJ TEZ MA KRZYWEGO:)

twe pochwaly schowam na dnie mych krzywizn...:-) ale dziekuje :-) krzywy penis = krzywy mozg....wiadomo,ze niekazdy,ale jak kazdy mozg ma glowe, tak ta ma uszy, a za uszami zawsz cos,,,,,;-)

no chyba inaczej byloby za nudno :) kobitki juz takie sa zawsze cos znajda ;) jak jest za dobrze to trzeba cos ciekawszego wymyslic

tak, zgadzam sie z toba O MYYY....WIECZNIE NIEDOPIESZCZONE, SPRAGNIONE, NIENASYCONE... wielka prawda, jak mawiala moja babka;-) dlatego wiecej widza,wiecej odczuwaja i mysla wiecej niz potrzeba! bez kobiet swiat bylby nudny...

a ty kolezanko karolino prosze mi przytoczyc autora polecanej ksiazki !! ewenntualnie przeslij mailem:-P

jak widze nigdzie nie mozna tego zamowic :( ale to taki poradnik i chyba ma w sobie duzo prawdy. Facet ma cos w sobie z mysliwego wiec nie sekret w tym zeby ciagle uciakac :)

znaczy sekret w tym,zeby byc ciaglym krolickiem, zajackiem....probowalas tego?? jak ci poszlo?? udalo sie?? .... nie zmeczylas sie??:-)

ale jestes w stalym zwiazku... no,ale ..hmm...a moze taka kobitka..spokojna,ciepla,ze swoimi nastrojami fochami...moze jest ciekawsza... wybacz, ja tylko gdybam.. ja tego nie probowalam ,ale to jakos sama sie robi...;-) przyciagam go i odciagam daje kopa i przyciagam...ufff

no wlasnie wiec widze ze chyba ksiazka Ci nie potrzebna bo na tym niby to polega :). a ja jestem w stalym zwiazku ale jeszcze go nie rozgryzlam do konca a to niby koniec poczatku