Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiiej

Chce jej zaproponować 10000 za sex ale nie wiem jak to zrobić aby jej nie urazić

Polecane posty

Gość Bartłomiiej

dokladnie chodzi o koleżankę mojej siostry. Ma 18 lat i wiem że jest dziewicą a w dodatku bardzo śliczną.

Gość Bahamadia
jezu czlowieku,jestes az tak ohydny,ze musisz jej placic ?? ochydny, czy ohydny ??

Gość Bahamadia
to juz nie lepiej sobie sprowadzic jakas dziewice....a moze, wyjdzie z tego jakas patologia..ile ty masz lat czlowieku???

Gość Bahamadia
albo idz do burdelu...tam na pewno ci pomoga..:-) a dlaczego to musi byc ta dziewczynka ??

Gość Bartuś nie fantazjuj
ty w życiu na oczy 10 tys. zł nie widziałeś :D

Biedna dziewczyna hyhyhy kolejny temat ktory uzmysławia mi 18-letniej dziewicy ze nie ma miłości a światem rządzi dupa!!! pozdro dla niedowarytościowanego twórcy tematu

Gość Bahamadia
ja cie sune....:-) ale w burdelu ci kogos zalatwia.... Ale Bartosz....tak z ciekawosci, gdyby to byla prawda ci piiszesz, to dlaczego ci tak zalezy...., po co chcesz wydac tyle pieniedzy ??

a tak swoją drogą to gdybyś miał choćtroche sprytu to mógłbyś ją uwieść i predzej czy później(o ile by wszystko poszło sprawnie) i tak by Ci sie oddała..no ale...:D

a dlaczego? Moja obecna dziewczyna nie była dziewicą i czuje się z tym jak dupek. Sadze że taka kuracja mi pomoże.

Gość marna prowokacja
lub totalny brak stylu

Gość Bahamadia
czyli chcesz uprawiac sex z kobietka, ktora zaczyna w glowie formowac sobie zwiazki, jak bedzie wygladala jej milosc...,a juz na pewno nie mysli, ze jej pierwszy raz bedzie tylko dla zaspokojenia "wyrzutów sumienia" pewnego pana... przeciez ona bedzie chciala...milosci!!!!

głupio bym sie czuła oceniając wartość mojej błony dziewiczej na 10tys. i wg pierwszy raz zawsze kojarzył mi sie z głebokim uczuciem itd itp od pewnego czasu nieco więcej dowiedziałam sie o prawdziwych zamiarach facetów...:P ona chyba poczuła by sie jak prostytutka no nie????

Gość hh
zwyczajnei rozkochaj ja w sobie i bedziesz mial za darmo

Gość 1000000000
po wszystkim będziesz żałował że wydałeś tyle kasy na coś takiego

Gość Bahamadia
Viszka...wlasnie o to mi chodzilo, chyba,ze dziewcze ma inne podejscie..i hmm....defloracja to rzecz codzienna :-) czytaj-zaden problem bartlomieju, sprobuj, ryzykujesz tyl,ko plaskacza...., ona poczuje sie jak idiotka, a ty ...hmm,wydaje mi sie,ze nic nie odczujesz i bedziesz szukal nadal...

Gdy w gre wchodzą takie pieniądze to nawet najporządniejsza się zastanowi, bo to nie sex za tysiąc czy dwieście a tyle biorą prostytutki.

Gość studentka/../
a skąd jestes bartłomieju?

Zależy jaka ona jest........na pierwszy rzut oka może i to jest obraźliwe ze chcesz kupić coś dla niej cennego ale..hmmm jeśli jest z katolickiej i pobożnej rodziny itd musisz wyczuć to poprostu