Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiiej

Chce jej zaproponować 10000 za sex ale nie wiem jak to zrobić aby jej nie urazić

Polecane posty

Gość Bahamadia
Kurcze, teraz jest odpowiedni moment... wez tel umow sie z nia i zdaj nam relacje!!!! :-);-)

Gość hh
ale chodzi ci tylko o to ,ze dziewica?

Właściwie to śmieszy mnie płacenie za seks....Naprawde nie można z miłości?Za darmo?? Na takie coś trzeba chyba czegoś więcej niż pełnej kieszeni no i trzeba chyba być kimś wyjątkowym żeby zostać tym pierwszym

No i teraz pojechałeś!!!!:D:D:D:D piszesz że \"niedziewic\" masz na pęczki to taka małolata bez doswiadcznia powinna tymbardziej na Ciebie lecieć czyż nie??Ja właściwie mam słabość do takich cwaniaczków.Hehheheehe pewnie gdybyś sie postarał to mógłbyś za darmo a nie ośmieszał siebie i jej..tak myślę..może chodzi potem o twoje wyrzuty sumienia???nie mógłbyś spojrzeć w lustro że tak bez miłości bez pieniędzy a z dziewicą??hahaha

Gość Promiscuous coffee
Masz jakąś panne "obecna dziewczyna" i próbujesz kupić sobie młodą? Czy Ty czasem nie masz kompleksów? O co chodzi z tym dziewictwem, masz problem niższości? bardziej doświadczonej nie dajesz rady?

Gość podobny nadobny
hej kolego. Wiem o czym piszesz:D. Zrobilem to samo, ale za 5 000, czysta, sliczna, nieskalana. Za dlugo by pisac, ciezko bylo, bo jednak dziewice oczekuja jednak milosc....najlepsze. Zakochalem sie niej po tym wszystkim. Dzis jestemy para, pieniadze mi zwrocila, ale wplacilem ja na konto, zreszta teraz mieszakmy razem. Sprobuj, bo dziewcze niewaisty uuuuuuuuuu przez nie tylko ten swiat nie jest taki chujowy.

Gość hh
słuchaj za chiny sie nie zgodzi!!!(chociaż młodziutka,a w tym wieku rózne pomysły sie miało) ja jestem dziewicą i jakbys ni takie cos zaproponował to pomyslalabym ze to zart. Nie chodiz mi ,ze jakos sczególnie cenie to moje 'dziewictwo' , mialam 'okazji' wiele ale nigdy zadnego faceta nie kochałam, jak pokocham to zrobię to z nim na pewno. Nie zgodzi się, nie pytaj się!! Myslę,ze zadna by sie nie zgodzila

Gość 1000000000
jak dla mnie to dziwne - nie wiesz na co się porywasz. dziewica to męczarnia i to jeszcze za 10.000 zł

Rzeczywicie czuje się jak dupek bo kto inny ją rozdziewiczył. Mówi że jestem lepszy ale to on był pierwszy i pozbawił mnie tej przyjemności

hehehehe \"dziewica to męczarnia\"---chyba ja komuś zapłace żeby mnie rozdziewiczył i nauczył tego i owego:D:D:D:D:D:D po co sie ktoś ma męczyć:D:D

dobra teraz pytanie za 10tys!!!czyty byłeś prawiczkiem kiedy kochałeś sie ze swoją dziewczyną-wtedy już \"niedziewicą\"????

Gość podobny nadobny
Viszka, idź stąd. Przestań tutaj teoretyzować. Każdy ma prawo szukać tego kogo chce. Ok 10 % dziewic, chce tylko prawiczka, wiec nie mow za te 90% !

bla bla bla ja wcale nie chce prawiczka!!!mówie tylko o tym że laska może sie głupio poczuć i śmieszy mnie taka postawa że niby nie on był pierwszym facetem swojej kobity(głupie przekonanie facetów) A tak serio gdybym była facetem i zależałoby mi na dziewicy to postarałabym sie ją jakoś zdobyć bez proponowania kasy to bardziej hmm normalne:P

Gość Katie88
Obrzydliwośc! A z drugiej strony, Bartek, czemu piszesz, że jesteś dla niej za stary?? Ja mam 18 lat, moje Kochanie 31 i niedługo się pobieramy :D

Gość Promiscuous coffee
ciekawy z Ciebie przypadek. Ale na forum nie dowiesz się jak jej to zaproponować tylko ewentualnie dlaczego tego nie robić, co ona biedna za te 10000 kupi 3 tanie laptopy heeh ładne ciuszki przeciez nie odłozy na studia , a czaszke będzie miała porytą do końca życia, juz lepiej ją upij i uwiedź :D niec szczególnego ale przynajmniej normalnie- tak traci dziewictwo pewnie połowa dziewczynek po gimnazjum.. z reszta sama nie wiem ja juz po 20 jestem i po dziewictwie też ;)sex ok 10000 nie, lepiej po kup jej coś ladnego i świecącego -bedzie myślała że ją lubisz

Gość A co z twoją obecną
dziewczyną

Dobrze nawet nam się układał tak że nawet nazbierałem na pierścionek zareczynowy ślub. Jednak to że nie była dziewicą tak mi przeszkadza i się nawarstwia. Ze wkrótce z nią planuje zerwać

oooooooo właśnie więcej sprytu....hyhyhy tylko żeby ten lizak nie kosztował 10tys nie przesadzajmy hihihi nie chce mi sie myśleć nad tym czy to dobre czy złe i kim jesteś że akurat tego chcesz ale napewno lepiej wykorzystać spryt niż narażać sie na upokorzenie:)