Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiiej

Chce jej zaproponować 10000 za sex ale nie wiem jak to zrobić aby jej nie urazić

Polecane posty

Gość Promiscuous coffee
eee ja bym takiego 11 lat starszego nie chciała bleee taki oblesne trochę , fe 33 lata by musiał mieć... ale 29 dobrze brzmi- spiesz się bo 30 się zbliża !! zrób coś już dziś! ;)

Gość Napisz temat na forum
czwarta strona

Gość podobny nadobny
tylko, że mu o to chodziło. Przecież ten Piotrek wyraźnie szuka dziewicy:). A ich jest całkiem sporo NA SZZCZĘŚCIE tylko tzreba umieć szukać:). To całe piękno tego świata.

Gość Nie wiele młodszy

Gość podobny nadobny
no do niego dziewice ciągną, bo o n wyraznie daje do zrozumienbia, ze szuka dziewicy na stale, na zone. A dziewicom z reguly na tym zalezy:) ze chca miec jednego mezczyzne, wiec moze po porstu zainteredsuja ja soba, i sprobuj rozkocahc a moze i sam sie zakochasz i cos z tego wyjdzie. W koncu 1o lat to nie taka treagednia.

Gość Promiscuous coffee
Ha! mam koleżanki jedna 22, drugą 24! chyba jedna ma nawet 25lat! jak sie dobrze rozejrzysz to znajdziesz i starszą:) choć tak na moje oko to rzeczywiście im starsze tym mniej atrakcyjne, albo ja po prostu takie znam:)

Gość CHCESZ POWIEDZIEĆ
że nie masz zbyt atrakcyjnych koleżanek

nie wiem jak póiscie z dziewica do łózka moze jeszcze kogos kręcić, taka lala nic nie wie o porządnym jebanku i jeszcze jej za to płacić,musisz być strasznie zakompleksiony,a może wyglądasz jak bestia,nie wiem,ale wydaje mi się że to chore.

Gość Też dałbym 10000
za sex z dziewicą na 20000

Gość Kaśka16
Za 20 000 to chyba mogę się zgodzić

Gość Yellow cat
Jak łatwo można się pochwalić swoim majątkiem. 10000 za sex to nic w porównaniu z wydatkami na utrzymanie jednego dzieciaka do czasu aż zacznie zarabiać.

Gość qrwa
Kompleskowo-zazdrosny umoralniacz się znalazł. Utrzymanie dziecka do czasu aż zacznie zarabiać to nic w porównaniu z tym co wydam przez 20 lat na fajki i alkohol. Po co takie teksty ? A ty barłomieju nie płać 10.000 zł bo szkoda kasy na dupę, lepiej coś wyrwij sobie młodego.

Gość Tylko co te stare mają
zrobić

Gość abrakadabra1111
te bartłomieju, ja ci się oddam z kase, tylko, że dziewicą jestem po ostatnim razie, jeżeli w ogóle kumasz o czym mowie hahahahahaha :D