Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camomile.

Piękne są te suknie.

Polecane posty

Anku. GRATULACJE. Nareszcie ktoś z dobrym gustem, Wg mnie te suknie są okropne. A trzecia, to nocna koszula z Dynastii

Mi się nie podobają, chociaż, wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje :-) Ale tak jak Anku - wolę sukienki z ramiączkami.

im wiecej ogladam tych sukienek tym bardziej mi sie rzygac chce na te z gorsetem.Wszystkie na jedno kopyto. Moze to kogos obrazi, sorka, ale wyrazam swoją opinię

Jeśli mam byc szczera,to nie pdodobają mi się te suknie... Mam inny gust :)

Gość taka_sama
Pieknie czy brzydkie - kwestia gustu. Ale przy oglądaniu takich kreacji zawsze nasuwa mi sie jedno stwierdzenie - one pięknie wyglądają na modelkach - wysokich, szczuplutkich, do tego odpowiedznie oświetlenie, komputerowy retusz i inne bajery. Niestety rzeczywistość bywa zupełnie inna ....

Gość ehhhhh
taka sama ma niestety rację. Po pierwsze na super szczupłych i z pieknymi kobiecymi kształtami modelkach każda suknia wygląda bosko; do tego trzeba dodać retusz komputerowy.No i niestety, kiedy mierzy sie identyczne suknie ale juz w salonie cały czar pryska. Wiem, bo przechodziłąm to samo. Kupując suknię trzeba polegac na własnym guście i myślec o swoich wymiarach a nie marzyć , ze będzie sie wyglądało tak samo jak te modelki. O wiele ładniej mozna wyglądać kupując sukienkę nie sugerując sie niczym. No a tak na marinesie to takich sukienek jak tu jest pełno i niczym sie nie wyróżniają. A te gorsety juz mi sie przejadły.

Gość zegarynka82
zgadzam się z powyższa opinią.....ja z początku oglądałam suknie w katalogach i na firmowych stronkach...ale pózniej stwierdziłam ze tak naprawdę na allegro sa rzeczywiste zdjęcia sukni dziewczyn które wychodziły za mąż...i jeżeli panna młoda która najczęsciej ma wycięta twarz wygląda slicznie w sukience to ta sukienka jest sliczna.....i w niektórych przypadkach renomowane suknie demetrios , lisa fera wyglądają koszmarnie na dziewczynach które ją kupiły...... ja 2 dni temu kupiłam sukienke któa slicznie leżała na dziewczynie moich wymiarów i na mnie równie dobrze lezy i wygląda......;-);-)a na allegro 80% suknie jest źle dobranych lub poprostu sa brzydkie....

Gość ano_
ej ale niektore dziewczyny sa szczuple :P i maja wymiary modelek :P

nie podobaja mi sie ale nie chce nikogo obrazic. ja bede miala suknie w calosci, bez gorsetu i na ramiaczkach (w zasadzie na jednym bo taki jest nietypowy kroj tej sukni) mierzylam z gorsetem, te ktore wybralam z katalogow wygladaly fatalnie...

Gość ehhhhh
moja też jest "z całości" ma gorset niejako wszyty i wygląda to przeslicznie. na gorset powoli przychodzi kres. I tak jak mówiła - sukienka ma na was leżeć dziewczyny slicznie a nie na modelce w katalagu. Owszem są dziewczyny o wymiarach modelek ale ile takich jest? Ja tez jestem szczupła, mam talię ale nie jestem wysoka więc nie sugerowałam sie stronami oglądanymi w necie tylko tym, co było w salonach. Kiedy juz zobaczyłam fajną sukienkę to ją mierzyłam. a i tak sie okzałao, ze najśliczniej leżała na mnie taka, która nie wydawał mi sie interesująca.

jestem szczupła i wysoka wiec problemu nie bedzie ;). szczerze to jakby do tych sukien dodac ramiaczka bylby 1000 razy piekniejsze ;)

Gość 1 z demetriosa
jest super

brid! ta pierwsza jest wspaniała! :) tył mi się troszke nie podoba..ale ogolnie zzrobila na mnie duze wrazenie.

mi najbardziej podoba sie ta druga w kolejności ;) Świetna jest:)

Dzięki dziewczyny. Właśnie taką będę miała tylko nie będzie miała trenu. Ale wierzcie mi nie straci przez to swojego uroku.

Gość Bellamaria*
ta 2 jets ładna mogla byc ecru lub biała a we wlosach stokrotki i taki bukiecik w łapki lub chabry, akurat cos niebieskiego przy okazji;0 super fryzura:)

Gość dejzi69
te z 1 postu,ale rzyg:)