Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka

Czy 18 lat to za wczesnie na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość 18-latka

Ginekolog mnie okrzyczał, ze jestem nieprzygotowana, ze za wcześnie itp.... Co o tym myslicie? Mial prawo?

Gość a jak Cię badał
wkładał palce do cipki

Gość studentka/../
oczywiscie ze nie miał prawa cie okrzyczec lub w jakis sposob upokorzyc !!!! antykoncepcja to sprawa normalna w dzisiejszych czasach, widocznie ten lekarz miał juz swoj wiek...

Gość studentka/../
na twoim miejscu poszłabym do innego ginekologa, najlepiej kobiety.a pozatym 18 lat to wiek w ktorym wszystko mozna jesli sie chce.

Gość 18stka
tyle ze mieszkam w dziurze dechami zabitej i do babki to chyba prywatnie kilkadzieisat km stąd moge pójść a kasy nie mam... Bo poszlam do niego zeby sobie uregulować okres i przy okazji rozmawialismy o wspolżyciu i głupek upokorzył mnie troche ;/

Gość 18stka
Badał wziernikiem.

ja srtaciłam swoje dziewictwo mając 13 lat, oddałam sie panu Zdziskowi cieciowi z budowy na przeciwko, robiąc na złosc ojcu który niechciał mi kupic lizaka

ten ginek. to jakiś zacofany dupek , moze jeszcze masz go spytać o zdanie kiedy możesz zacząć współżycie radzę ci zmień go, nie on jedyny lekarz na tym świecie , bo źle na tym wyjdziesz to jest twoja decyzja a nie jakiegos durnego gina pozdrawiam