Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Omeśka

Nadżerka

Polecane posty

Dziewczyny jak to jest,czy nadżerka może być przyczyną \"nie\"zajścia w ciąże?Czy są jakieś przeciwwskazania do zajścia w ciąże mając nadżerke.?

Ja mając nadżerkę urodziłam 2 dzieci, więc w moim przypadku nadżerka nie stanowiła problemu.

Myślę, że nadżerka nie ma wpływu na zajście w ciążę. MOja koleżanka zaszła z nadżerką - ja zresztą też i to za pierwszym razem, więc myślę, że jedno z drugim nie ma większego związku. Pozdrawiam :)

Widzisz ja mam już 5 letniego syna i od kilku miesięcy staramy się z moim mężem o drugiego bobaska(niestety) nic nie wychodzi.Zastanawiam się czy przypadkiem nadżerka nie stanowi tu problemu stąd moje pytanie.

wiesz też znam przypadek gdzie małżeństwo stara się o drugie dziecko już parę lat! niby wszystko jest ok, oboje są zdrowi, wiec w czym tkwi problem, niby według lekarzy w psychice. Tak bardzo kumpela pragnie dzidzi, że nie potrafi o niczym innym mysleć. Nie wiem co jest przyczyną u Ciebie, ale warto sie nad tym zastanowić.

Po kolejnym zawodzie(okresie) zaczynam wariować.Już sama niewiem czemu nie udaje nam się.niby każdy radzi,\"nie stresuj się,odpuść sobie a od razu zajdziesz\",ale co z tego ?

wiesz co ci radzę, w następnym miesiącu zajmi się czymś, jakąs zmianą w domu np. malowanie jednego pomieszczenia czy jakieś przemeblowanie, a zapomnisz o zbliżajacym się okresie, przynajmniej spróbuj. Najważniejsze, żebys coś sobie zaplanowała i myślała o tym jak najwięcej. Moze wtedy psychika się odblokuje, a Ty przestaniesz tak nachalnie myslec o zajsciu w ciazę. Powodzenia!!!

Dwie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Płacze jak dziecko...ze szczęścia!!!

Gość jedyna pomaranczowa
A dlaczego nie wymrozilyscie nadzerek? Pytam, bo sama mam nadzerke i od mojej pani doktor dowiedzialam sie, ze MUSZE ja zamrozic. Wczesniej czytalam w internecie, ze po urodzeniu dziecka nadzerka sama znika, ale podobno to nie jest prawda. I czy majac nadzerke nie boli was podczas stosunku? Moj maz musi uwazac i nie wprowadzac czlonka za gleboko bo jak "uderza" w nadzerke to mnie strasznie boli. Moze to juz jakas bardziej zaawansowana postac nadzerki niz u was? tak czy siak mam zamiar sie jej pozbyc :-)