Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuńcia

oceńcie moją figurę plizzzzzz

Polecane posty

Gość ale heca
chciałam zobaczyć lepiej zdjęcie, skopiowałam go i..... nie wiem jak to się stało ale mam go jako tło na pulpicie...dodam,że to bez majtek...haha, mąż jak wróci będzie miał radochę. A jeśli chodzi o figurkę to jest ok. Serio, serio :-)

Gość powiem prawdę więc
w rozmiarze 38 to chciałabyś chodzić. W tej chwili nosisz 40 na 100%. Poza tym daj swoje zdjęcia na stronach dla sponsorów, bo normalna 20 latka, całemu światu nie pokazuje swojej dupy. A może przy okazji szukasz sponsora? Naprawdę jesteś płytka. Powinnaś zająć się swoim "ego", a nie tym obwisłym dupczyskiem.

Gość hehehehe hihihi
no dobra, przejdźmy do sedna, bo o to chodzi. Ile bierzesz za godzinę? Za taką pupę to maxymalnie moge dać 30 zł. Pasuje?

Gość misiuńcia
30 zł to trochę za mało bo tyle biorę za zrobienie laski

Gość aga miłkowska
spałaś u siorki, a do niej to przyszłaś bez majtek????? Bo z tego co piszesz, to wygląda, że po drodze je zgubiłaś, albo ktoś Ci je zdjął. Poza tym coca cola jest niezdrowa. A fotkę to robił Ci alfons, bo ja przy swojej siorce się nie rozbieram i nie każę robić zdjęć dupy.

Gość sexoholikkkkkk
widziałem prezerwatywę na podłodze....

Gość no tak aleeee
zajmij się lepiej nauką. Może idź na studia albo do normalnej pracy.

Gość Miente
Widziałam foty i powiem Ci że masz podobną figurę do BeoNCe z Destliny Child. Była uznana za najbardziej sexowną gwiazdę 2006r, także wg mnie jest super. Dużo uroku dodaje opalenizna napewno. Ja tez uprawiam sport - dużo pływam ...kiedyś tylko biegałam i miałam problem z mięśniami na udach i łydkach ale pływanie wydłużyło mięśnie także warto sprubować jeśli Ci coś aż tak przeszkadza ale naprawdę jest ok. Mój facet był niezadowolony kiedy schudłam 6kg do wadi 51 przy wzroście 165,także ile człowieków tyle gustów :]

Gość wodzia
masz fajniusi brzuszek :) szerokie bioderka-bedzie ci lepiej rodzic dzieci, poza tym szerokie biodra to symbol płodności.Przynajmniej kiedyś był hehe :D jest ok! :)

Gość TOJAAA
pokaż twarz!!! nie jest źle,ale nogi straszne i kostki jakieś popuchnięte,nic już nie zrobisz,a z wiekiem będa grubsze i figura "gruszki" cie czeka.a nie masz płaskostopia?bo jakoś tak wygląda?

Gość Nie rozumiem tych chamow
Po co ma pokazywac twarz A kto ja pozna po pupie Smieszni ludzie jestescie a tez zalosni Gdzie tam pupa jest duza, ramiona wezsze od dolu ? Jak wy ja ogladacie Pupa "miesci" sie w ramionach\ Proporcjonalna, ubita, szkoda ze nie klepsydra Ale jak na taka mase to naprawde dobrze wygladasz Az sie zdziwilam, zawsze myslalam ze takie osoby wygladaja paskudnie nago A tu widze, ze nie ma ani cellulitu, ani specjalnie rozstepow Tylko ten nieopalony, duzy kawal tylka smieszny, moglas juz ubrac stringi I majtochy przekomiczne Jesli kiedys bede grubsza, to moglabym tak wygladac, naprawde Mi sie wydaje ze jak schudniesz to dopiero bedzie pieknie wygladac Choc nie musisz, bo jest dobrze Nawet z tymi nogami, ktore faktycznie sa jak kolumny, ale to nie jest najwazniejsze

nie jest tragicznie ale jako instruktor aerobicu mówie ze to nie to. tyłeczek za duży niedopracowane partie mięśniowe ale w takich majtaskach to ty niestety furory nie zrobisz. ale wyglądasz jak normalny człowiek ani za duzo ani za mało. w połowie drogi do ideału....pozdrawiam

Gość **Margola**
O ja. No [ewnie, że masz ładne ciało, dobe proporcje. Niektórzy zdecydowanie przesadzają :(

Gość _______
nie przejmuj sie przykrymi uwagami. chociaż sama chciałas oceny, ale ocena nie zawsze jest pozytywna, więc mogłas się tego spodziewac :) gacie naprawde nalezą do udanych ;D tylko pozazdrościc :D a z tymi kostkami ( a raczej tylko z jedna)... - nie wiem, miałas moze skreconą? bo ja miałam skręconą i do tej pory nie mogę pozbawić sie opuchlizny.. cholernie głupio to wygląda, ale coś zrobić... :/ wg mnie jesteś jak najbardziej Ok, brakuje mi tylko troche szpary miedzy udami, co dodaje lekkosci i przez to mozesz sie wydawac z mocna posturą... nie wiem czy sa na to jakieś cwiczenia... ale jest ok, a na pewno lepiej ode mnie :)

Gość sialalalalalalalalalaa
masz niezgrabne nogi - takie jak maja azjatki i chyba lekka skolioze, reszta ujdzie w tloku ...chcialas oceny, wiec jestem szczera !

Gość misiuńciu droga
figury i proporcji za bardzo zmienić nie mozesz ale NIE GARB SIĘ TAK NA MIŁOŚC BOSKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się wyprostujesz to bedziesz się wydawała wyższa, szczuplejksza, bardziej pewna siebie , bedziesz miała optycznie większy biust i bedziesz o wiele, wiele lepiej wyglądać.

Gość upaua

Gość niuniusia
Chcesz sie dowartosciować czy jaki uj?? wygladasz jak podstarzała baba w wielkich gaciach. siostra ci dala gacie ??? a co wy jedne nosicie na dwa razy we dwie ???????? hahahaha ale pustak