Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt

CZY DO BIAŁEJ SUKIENKI...jak myslicie?

Polecane posty

Gość pyt

Czy do białej sukienki takiej do kolan pasują czarne szpilki? Widziałam w sklepie taką sukieneczke i chciałabym kupić ja do kolezanki na wesele, ale mam tylko czarne szpilki

a jakie bedziesz miała dodatki? jesli dołozysz czarną torebkę i jakies czarne wstawki to bedą pasować

Gość pasuja ale
nie wiem czy wypada w bialej sukience isc na wesele...

to zalezy w jakiej skuni będzie panna młoda. bo jeśli w białej to faktycznie nie wypada. może lepiej załóż ja na poprawiny a na ślub w jakims innym kolorze

Gość lalalunia
białą sukenka zarezerwowana jest dla PANNY MŁODEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie wiem czy wy jestescie takie puste i niemyslace? chcesz zrobic konkurencje pannioe mlodej?i zepsuc jej dzień? ja bylam na weselu co laska miala dluga atlasowa suknie, makabra. na kamerze panna mloda miesza sie z nia wygladaja podobnie

Gość lalalunia
dlugą biała atłasowa

Gość pyt
Pusta nie jestem, ale rzadko bywam na weselach bo nie lubie tego rodzaju imprez i nie wiem jakie zwyczaje na nich panują. Sukienka jest na ramiaczkach i do kolan i w zyciu nie pomyslałabym ze to byłaby konkurencja dla panny młodej!!!! Bede miała czarna torebeczke, ale wiadomo ze nie bede z nia tanczyc

Gość nmdbyy
mozesz zalozyc jakies czarne koraliki. zegarek z czarnym paskiem, czarne bransoletki... a ta konkurencja dla panny mlodej sie nie przejmuj ;-) jakby to moja babcia wymyslila to bym sie nie zdziwila, ale ze jakas mloda osobana kafe taki bzdury wymysla to juz jest smieszne :-D

Gość ked
... podążając tokiem myślenia naszej expertki od wesel zapytaj o to, jakiego koloru będize tort weselny - ale byłby obciach zrobić mu konkurencję:-((! A na poważnie... - biała sukienka to dobry pomysł, a połaczenie z czernią to klasyk zawsze elegancki. Sugerowałabym jako dadatki (albo-albo): czarne lub czarno -białe korale, szal lub apaszkę (kropki biało - czarne?), branzoletki (w C&A jest banalny komplecik białej+czarnej grubej obręczy poniżej 20 zł)

Gość pyt
Dzięki za słowa otuchy, bo juz myslałam ze ze mną cos nie tak:)

Ja bym do białej, delikatnej (na ramiączka) sukienki nie założyła czarnych butów, ale niektóre kobiety potrafią założyć czarne rajstopy do białej spódnicy, więc .......

Gość pyt
No własnie mi tez tak nie za bardzo sie to widzi. Ubiore sie w cos innego i po kłopocie

Gość swietne klasyczne zestawienie
moim zdaniem, tylko nie przesadz z czarnymi dodatkami bo to maja byc tylko akcenty proponuje czarna torebke czarne buty i jakas niewielka czarna broszke lub naszyjnik

Gość dd3e43
nie nie nie...na zdjeciach panna mloda powinna sie od razu rzucac w oczy ta biela!!! nie wypada tego zamieniac

Gość KAROLKASUKNIA
Witam! Do autorki topiku- jest to ogromny nie takt w stronę Panny Młodej ubranie się na biało czy jasne ecru-to kolory zarezerwowane tylko dla niej w tym najważniejszym dla niej dniu!!!!!!Naprawdę z całego serca i dla ciebie(jak będziesz postrzegana) a przede wszystkim dla Panny Młodej radzę Ci odłożyć tą sukienkę na ten dzień!!!!To już nawet nie chodzi o konkurencję, bosuknia Panny Młodej pewnie będziebardziej wystawna niż Twoja ale kolr ten jest symbolem więc daj jej nacieszyć się tym dniem!!! A jeśli chodzi o czarne buty do białej sukienki(oczywiście nie zakładanej na wesele) to racdzę dodać jakąś tasiemke-opaskę na włosy kupić kwiat do sukienki, korale, kolczyki czy nawet kabaretki(w zależności od uroczystości)oczywiście wszystko w/w w kolorze czerni...i nie wszystko na raz(tak w ramach ścisłości) POZDRAWIAM