Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensuel

Dziewczyny jak to oceniacie?????

Polecane posty

Gość Sensuel

Mam długie włosy, z tyłu ścięte w trójkąt tak, że czubek trójkąta sięga mi prawie do pasa, z przodu mam włosy ścieniowane i grzywkę na bok, czy przesadą jest taka długość ?? Obcy mi ludzie mówią, że z taką fryzurą mogę tylko iść na motor i ubrać się w skórę i radzą mi skrócić, ale za to wychwalają sobie mój kolor...Już pomijam to, że jest to dla mnie nietaktem, bo tych ludzi nie znam dobrze, tylko z widzenia....ale co wy o tym myślicie?

Gość Sensuel
Aha, i włosy lubię mieć rozpuszczone, bo po całym dniu chodzenia w kucyku, po prostu boli mnie głowa i skóra głowy...ten kto ma długie włosy wie o co chodzi

Gość Jeśli
włosy dłuższe niż za łopatki są nieestetyczne i jest to nie tylko moje zdanie .... wiele osób z mego otoczenia wypowiadało się w ten sposób :) Może lepiej trochęje skróc :)

Gość noe
co za głupoty włosy za łopatke sa nieestetyczne no prosze Cie jak sie o nie dba to kazde beda zadbane a jak nie to nawet jezyk bedzie nieestetyczny ....

Gość Sensuel
nie załamujcie mnie, odpiszcie coś :D

Gość najważniejsze żeby
ci się podobało! Nie patrz na uwagi innych!

Co Cię obchodzi co o tym myślą inni, nosisz ta fryzurę żeby sie komus podobać, czy żeby sie podobać sobie i dobrze czuc :/??

Gość Sensuel
O sorka, nie zauważyłam wpisów :D Chodzi o to, że ja bardzo o nie dbam, wyczesane zawsze, lśniące... Mnie się podobają takie, ale w domu mnie katują, żebym skróciła, albo chociaż wiązała....Ale jak można wiązać, kiedy przy ściąganiu gumki boli mnie głowa? :P ;)

Gość egey1
Ja też uważam że za długie są nieładne. Moja koleżanka miała do pasa i jacyś chłopacy podpalili jej zapalniczką w autobusie i już nie ma do pasa:(

Gość Sensuel
egej, nie mam całości włosów do pasa, właśnie od pasa do góry mam coraz krótsze...Co do tego, żebym się nie przejmowała opiniami ludzi... nie jest miłe, jak ktoś cię nazywa metalówą, kiedy się nią nie jest i nie pochwala się takiej subkultury. Poza tym wiadomo, że nie chcemy wyglądać w oczach innych jak dziwolągi, dlatego powstaje tak wiele topików o modzie, co w tym roku jest na czasie, i czy podoba nam się to czy tamto... ;)

Gość noe
widze ze twoim problemem nie sa włosy tylko opinia ludzi GŁUPOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Sensuel
No właśnie dlatego się pytam co o tym sądzicie!! Co sądzicie o takiej długości włosów, czy faktycznie to obrzydza ludzi, czy wygląda to niechlujnie, nie chcę być dziwolągiem, to chyba zrozumiałe

Gość noe
NIEDOGADAMY SIE BO DLA MNIE TO NAJWAZNIEJSZE CZUC SIE dobrze dla siebie oczywiscie z pełna higiena przeciez nie da sie dopasowac ze wszystkim do innych i własnie dlatego fajnie jak ktos ma swój styl a nie wszyscy zapierd...za moda pozdrawiam i zyce wiecej wiary w siebie i w swoje włosy:)

Gość Sensuel
W sumie masz rację, dzięki. Po prostu zbyt dużo osób mi mówiło i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie coś nie tak...

Gość lolusiczeńka
super masz i tyle......................................................................... .... . .... .... ... ..... .... jk kk . . .. . . . . . .... ..... ..... normalnie . . .... . . . .. . . . . . ... nie zawracaj gitary . . . . ... . . ....

Gość lolusiczeńka
masz problem trolli/???? ;* :) :D xD żegnam.

Gość gwiazdeczka555
Obetnij je chociaz 30cm. a zobaczysz, bedziesz sie lepiej czuła i nikt nie bedzie na Ciebie jak na dziwoląga lookał.