Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata 88

pół roku temu urodziłam synka i znowu chcę być w ciąży

Polecane posty

Gość agata 88

moze to dla was dziwne ale tak bardzo znowu chcialabym byc w ciązy i mieć kolejnego dzidziusia że nie wiem czy się nie postaram o to. z drugiej strony trochę się boję i może to niezbyt rozsadne...

Wszystko zalezy od Ciebie, od twojej drugiej półówki i od możliwoście finanswych :) Czy ty także czujesz sie na siłach i wierzysz ze podołasz dwójce rozrabiaków ;) Ja jestem mamą 3,5 miesięcznej Julki i narazie ona mi wystarcza :) Mam przy niej mnóstwo roboty a moimo to jest moim promyczkiem :)

mam to samo. serce krzyczy teraz, a rozum szepcze za dwa trzy lata. Synek ma 7 miesiecy

Gość agata 88
ziomka czyli nie jestem sama :) mąż też bardzo chce

Ja także chcialabym dwójeczki maluszków ale drugiego aniłka chce tak za 2-3 latka :) Żebym wszystkiemu podołała i dodatkowo miala czasek dla siebie i na relaksik ;) Ja podziwiam kobietki która maja dwójke maluszków rok po roczku :)

Gość oo raaanyyyyy
Kinga, ty zawsze tak zdrabniasz? Uzyłas 11 zdrobnien w tej krótkiej wypowiedzi. To chyba wynik "niusiania" do dziecka...

Gość doskonale was rozumiem
ja jestem w 5 miesiacu ciazy i bardzo mi sie to podoba. wiem ze jak urodze wkrotce bede chciala miec nastepne bobo :-)

Gość agata 88
kinga masz rację. przecież jeśli matka jest przemęczona to i dziećmi nie zaopiekuje się najlepiej. ale tak bardzo bym chciala... czasami jak spóżnia mi się okres to mam nadzieję że może znowu... :)

agata88 - doskonale cie rozumiem :) Przeciez takie bobasy są bardzo słodkie :) A kolejne dziciatko jest kolejnym cudem dla nas ;) Życze ci powodzenia i trzymam kciuki 🌼

Gość supertruper
do autorki topicu-moze poczekaj jeszcze, jesli szybko se zdecydujesz na 2dziecko temu pierwszemu nie dasz tyle poswiecenia,cierpliwosci i bliskosci gdyby było samo

Gość agata 88
hmmm

Gość jasneeeee
No tak jakos nie chce mi sie wierzyc, ze osiemnastolatka, zaganiana przy polrocznym niemowlaku, marzy o nastepnym:O

agata88 - to i tak będzie decyzja twoja i twojego meża :) Musicie wiedziec, czy dacie sobie rade :D Powodzenia 🌼

Gość supertruper
nalezy pamietac tez,ze bobas jest slodki,ale moze sie okazac,ze po pol roku tej slodyczy juz nie bedzie tyle mial...czyli co -produkcja tasmowa?bedziesz rodzic do oststniej miesiaczki w twoim zyciu zeby zawsze w domu miec niuniuśnego dzidziusia?

ja w tym wypadku posłucham rozumu nie serca. No chyba, ze cos sie przydarzy.Mąż wolałby jedak posłać starszego do przedszkola i dopiero postarać się o drugą pociechę.

Gość agata 88
kto powiedział że mam 18 lat? mam 26

Jeżeli tylko to pieresze jest tak grzeczne jak mój synek to czemu nie.Na pewno dasz radę.Jednak z drugiej strony patrząc może lepiej jak poczekasz jeszcze z trzy miesiące żeby organizm doszedł do siebie po pierwszym porodzie. Już teraz zacznij brać witaminy i kwas foliowy.Kwas foliowy jedynie w przypadku gdy nie karmisz piersią. Życzę powodzenia.

Gość agata 88
mój syn jest aniołkiem. przesypia całą noc, nigdy nie miał kolki i w ogóle jest bardzo grzeczny. ale skąd mam wiedzieć że następne dziecko będzie takie samo ...

Gość iza..
2 dzidzius czemu nie?:)Jednak uwazam ze wszystko musi miec rece i nogi.Skoro macie warunki finanswoe to jasne.Jezeli nie to ewidentnie uwazam to za glupote i jakies takie dziadowanie.Jest 2 dziecko i cigle sie slyszy narzekanie jak to nie ma kasy.mysle ze odpowiedzialni,dorosli ludzie te decyzje powinni przemyslec. Pozdrawiam i powodzenia

Gość mama z wyboru
a ja mam bliżniaki i też chciałabym być w ciąży ale chyba tylko w ciąży... :) to takie cudowne uczucie. ale mieć po roku trzecie dziecko to nie dałabym rady

Gość kim jestem
Wpadłaś ?

Gość mama z wyboru
ja nie. to do mnie było?

Gość gość
no tak... jak sie wszysko układa, toczemu nie? Ja po piewszej też myślałam,że z dtugą będzie tak samo... szesc miesięcy leżałam w łóżku. Małego przez ten czas wychowywała moja mama. Przemyśl to...

Gość gość
Mysle ze miala duzo lat na przemyslenia :P

Gość gość
Daj sie temu dziecko sobą nacieszyć.

Gość gość
a do pracy to isc sie nie chce? tylko dzieci robic?

Gość gość
a moze te dzieci to po to zeby do roboty nie isc?