Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z.u.z.i.k

KRWAWENIE PODCZAS CIAZY???

Polecane posty

Mam mały problem. Mianowicie odbyłam stosunek bez zabezpieczenia w ostatnim dniu płodnym, okres dostałam z jednodniowym spóźnieniem jednak był on bardzo skąpy i trwał tylko 3 dni, a zawsze miewam okres przez 6 dni. CZy pomimo tego krwawienia jest możlewość że jestem w ciąży??? Czy w trakcie jej pierwszych tygodni może wystąpić takie krwawienie jak u mnie??? Prosze niech ktos odpowie!!!

Gość werra cholerra
zrob sobie test dla pewnosci

Gość zezwierzecona
jak najbardziej jest mozliwosc. kobiety czesto miewaja takie plamienia na poczatku ciazy. zrob test, nie bedziesz miala watpliwosci

Gość eweeeeeeeeeeee
najlepiej to zrób test i tyle,a plamienia w ciąży się zdarzają,ja nie miałam,ale moja koleżanka tak.

teraz to sie zalamalam... i jeszcze tego pierwszego dnia okresu zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne....

Gość zezwierzecona
nie zalamuj sie, tez tak mialam, teraz jestem w 7 tygodniu. smieszna sprawa, serce juz bije...:)

Ja tez tak mialam przez 2 dni skąpe krwawienie.A wczoraj zrobilam test i dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.Hurrraaa....

no tak niektore z was sie ciesza... ale ja jeszcze za mloda jestem... zawsze uwazalismy a teraz .... jutro do apteki po test...

Gość bellarossa
a ja miałam miesiaczke wydaj emi sie, ze zwykła potem 2 dni plamienia i teraz w 16 dniu cyklu znowu mam plamienia i brzuch mnie boli jak przy miesiaczce..to chyba nie ciaza prawda?

Gość agusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm najlepiej zrob test....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ...kasia...
tez tak mialam... i teraz mam śliczne dzieciątko :)

Gość bellarossa
miałas tak jak ja?! te krwawienie zmieniło sie w zwykły okre.. tyle ze w 16 dniu cyklu.. pojde go ginekologa w przyszłym tygodniu.. innej rady nie ma..u mnie ciaza to kurcze chyba nie jest bo ja seksu nie uprawiam tylko petting. raczej jestesmy z chłopakiem ostrozni.

Gość ten z gory
Z.u.z.i.k a skad jestes? Nie martw sie, kup test - a jak okaze sie ze jestes w ciazy - to masz sie cieszyc