Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olelolele

sperma w cipeczce po stosunku

Polecane posty

Gość sylusiaaa
a moj mi zawsze wylewa sie na brzuszek a potem grzecznie wyciera papierowym reczniczkiem albo chusteczami, posluszny chlopiec heh

Gość nareszcie
wiem, jak inni sobie radzą, bo zastanawiałam się jak?, co potem się robi?

Gość nareszcie
wiem, jak inni sobie radzą, bo zastanawiałam się jak?, co potem się robi?

Gość o ja pierdacze
lize sie lize!

Gość sylusiaaa
a jak mi sie skupcia na brzuszek to nawet reczniczek nie potrzebny bo wspolnie to zjadamy

Gość anna34a
Hej ja też uwielbiam jak po wszystkim facet wylizuje mi cipeczke ale krepuje się prosić o to swojego Kotka ;) Sam mógłby wpaść na to że skoro nabrudził to mógłby posprzątać a jego języczek uwielbiam :)

Gość Oper
uwielbiam ten widok i zawsze zlizuje sperme ze szparki mojej dziewczyny, super zabawa polecam

Gość mąż swojej zony
a moja żona to by się zrzygała gdybym chciał ja wylizac po stosunku, zawsze zaraz po biegnie do łazienki :)

Gość obyty w tym
W cipeczce czemu nie - fajnie wypływa.Wolę jednak jak moja idealna posprząta wszystko buzią podczas super oraliku.Wystarczy ładnie przyjąć i zdecydowanie pezełknąć ....i już nic nie spływa. Ale trzeba być super partnerką .

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Anton32
A ja bym wylizał do czysta cipke z której by leciała moja sperma ale kobieta musiała by siąść mi na twarzy, bo sam się jakoś krępuje zabrać za lizanko. Jestem ciekaw jak by smakował taki miks kobiecych soczków i spermy ale na razie żadna kobieta nie siadła mi na twarzy ;). Pozatym jak się już spuszcze to nie chce mi się już lizać ;).

Gość Kassia34
A mój facet jak spuści się to odrazu idzie spać. I to jest wkurzające. A jak kiedyś spuścił mi się na buzie to potem nie chciał się ze mną całować. Chyba brzydzi się swojej spermy a mi każe ją połykać. Mógłby chociaż raz jej spróbować może wtedy nie wlewałby mi jej do buzi.

Gość sama nie wiem co
a ma ktos tak ze jak facet sie spusci do srodka to was piecze bo wlasnie jak moj sie spusci to przewaznie mnie piecze a i ja lece do ubikacji odrazu bo nie chcialoby mi sie sprzatac tej spermy z poscieli ;p

Gość alelluja
mnie nigdy nie piecze. a jak już mam jego soki w swojej szparce to potem wycieramy sie chusteczkami nawilzonymi dla niemowlat.

Gość ostry..
ją zawse jak się kocham z dziewczyna ostro to zawsze po każdym strzale swojego sprzętu sprzątan jej w środku całuje jej mokra cip delikatnie całuje i znowu wchodzę hm hm chętnie bym teraz tak zrobił hm

Gość pedał12
spust do cipki to jest to :classic_cool:

Gość RIZKA
Mi też sperma po wszystkim wycieka ze środka, średnio to lubie czuje się po tym brudna i lece szybciutko do łazienki by sie wytrzeć. Co do facetów to faktycznie brzydzą się własnej spermy a mnie zawsze namawiają do łykania troche dziwne, skoro się tego brzydzą czemu nie przeszkadza im to że łyka to ich kobieta.

Gość chcę powiedzieć wam
http://www.spermawdziwkach.pl :) Faceci spuszczają się do cipek a później wykorzystują te panny spermę w różny sposób. Bardzo podniecają mnie te filmy. Polecam i wam. Strona jest niestety płatna :( ale tędy można wejść za 1,22 złotego :) http://sex-zone.biz/pokaz.php?id=3336 Ściągnęłabym sobie te filmy ale jakby ojciec znalazł na kompie to by mi zmasakrował tyłek... pasem :o === 03AHJ_Vuv5EXEuvfzQtjhPF2B6VITqf3g0rmmzxAz0j7620rhYa934qHU6PMi2C6Djc2p6KBlG4gynyuraWRE0uDhyQhf_pdoAxbZEAtdHotGqf0LhIPFMONM

Gość Super Ewka 26
to ja ze swojej strony powiem ze dobre są filmy z serii Next Door Amateur koles co odcinek zaprasza inna laske na krecenie filmu i za kazdym razem jest spust do cipki i potem kręci jak wypływa, czasem pomagając palcem tu jest link na peb skad mozecie sciagnac za free: http://peb.pl/filmy-erotyczne/623970-rapidshare-next-door-amateur-nancy-sweet.html pod spodem są inne, dobrze szukajcie bo warto :)

Gość somalijski pirat
a w którym odcinku ty wystąpiłaś? Powiedz, to ściągnę

Gość spermawdziwkach.pl
Fajna strona :) Sczegulnie filmy gdzie jedna laska lyka sperme wyciekajaca z cipska drugiej :classic_cool:

Gość kutacz 57cm
dzieki efka za linka do dobrych produkcji teraz caly weekend bede przy nich jechał na recznym :classic_cool:

Gość niech spływa
to normalne. Jak kochamy się wiecorem to na rano jest gotowa i nawilżona do powtórki. Najbardziej podnieca mnie jak robimy to gdzieś poza domem i potem spływa jej po udach. Ona zawsze się boi, że będzie spływać, ale zawsze szybko wysycha. Czasem wycieram ją majtkami, żeby nie mogła ich założyć :-)

Gość pizgoń
jak w łóżku w nastroju do przytulania i spania to wkłada sobie tampon i lulu. Jak jesteśmy rozhecowani to pod prysznic, czasem się bawimy tak że ja myję ją a ona mnie. Zwykle kończy się poprawką pod prysznicem, z paluszkiem w pupci jako "dopalacz". Jak kochanie w plenerze to obowiązkowo wycieranie majteczkami. Praktycznie i zabezpiecza przed założeniem - dalsze chodzenie "na świńtucha"

Gość Michalekkk
A ja jak jestem napalony to mam ogromną chęć wsadzić język w taką ospermioną muszelke ;) ale moja kobieta sie wyrywa i leci sie umyć i nie daje mi szansy na dokończenie roboty

Gość !@#
najlepsza była by do tego druga kobieta. i oby sperma długo krążyła w ustach na zmianę. takie moje... lesbijskie marzenie

Gość m.e.j.
rozglądam się wokół i normalnie nie jestem w stanie pojąć, gdzie są takie dziewczyny, które lubią " ostrą " jazdę ze spermą - cipeczkę to ja bym takiej lasce wylizał aż by ją zabolało...............

Gość kubams
ale żartujesz? to jest dla Ciebie problem czy co? Mi to nie przeszkadza, a jara mnie nawet jak np. jest na jeźdźca i później wstanie i wyleci sperma z niej na mnie