Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anet79

becikowe UK

Polecane posty

Gość gitka12
a poza tym widzę,ze tu wszyscy -jak to zwykle na forum -super zarabiają- tylko nie piszą,że zapieprzają np.po 50 godzin tygodniowo...przy stawce np.6funtów/h. no i ta zazdrość Polaczków z Polski w stosunku do tych ludzi,którym udało się wyjechać z tej obrzydliwej Polski.dobrze wam -siedzcie sobie w tym zapyziałym kraju,głosujcie na waszgo idola-jareczka i zarabiajcie po te tysiąc dwieście złotych.ale najważniejsze-to nie brać zasiłków,które się i tak nalezą

Gość no dokladnie
dla twojej wiadomosci ja pracuje 35 h w tygodniu, mam 8 tyg platnych wakacji wiec napewno sie nie przepracowuje. Naprawde trzeba bardzo, bardzo malo zarabiac albo podac im dane z p60 kiedy sie nie przepracowalo calego roku bo nie wiem jak mozna sie na niego zalapac jak dwie osoby pracuja - ale inna spawa ze oczywiscie kazdy polak sklada podanie jako singiel mimo, ze ma partnera....

ja nie znam bardzo dobrze angielskiego i 4 razy pisalam o becikowe i w koncu mi przyznali , a w papierach odmownych podawali ciagle ten sam powod ze nie mamy WTC, wyslalam im w koncu orginaly WTC i przyznali mi,a zeby pobiwerac WTC wystarczylo ze maz pracowal bo ja zadnego macierzynskiego nie mialam tutaj.

Gość phenixs99
A ja zapieprzam jako picker ale mam 9/h i nie narzekam. Oczywiście robie nadgodziny jak sie da. Ale raczej o SSMG mozemy z żoną zapomnieć bo ona też pracowała przed ciążą...