Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQ_a

Znieczulenie ogólne.

Polecane posty

Gość Pacjent Mariusz
Witam serdecznie, Chcę napisać o swoim doświadczeniu podczas znieczulenia ogólnego, mam na myśli sen , który towarzyszył po podaniu gazu za pomocą maski. Jestem po trzecim zabiegu w ciągu 1 roku .Dwa pierwsze znieczulenia splotowe + dożylnie lek nasenny podczas całego zabiegu . Trzecia operacja znieczulenie ogólne całkowite. Brak snu podczas dwóch operacji natomiast ostatnie przy znieczuleniu ogólnym wyraźny sen i niechęć do wybudzenia. Operację miałem 04.03.2014 .

Gość lubie byc na haju
Wczoraj mialem operacje kolana mieszkam w uk na chirurgii jednego dnia w pel ej narkozie. Obudzilem sie z lekko podraznionym gardlem I tyle . Zero bolu!! Zero nudnosci opieka super pielegniarki eh wstalem na takim haju ze szok a one mnie jeszcze rozsmieszaly :) zeby uniknac nudnosci radzilbym jesc jak najmniej dzien przed ja zjadlem tylko sniadanie tak ok 11 rano I w dniu operacji zero plusz szklanka wody o 6 rano zabieg mialem ok 11 00. Nie ma sie czego bac..nic sie nie sni dostalem zastrzyk przez wenflon czy jak to sie tam zwie I momentalnie odplylalem obudzila mnie Claire glaszczac po twarzy I cichutko wymawiajac moje imie ..moglym sie tak budzic codziennie :) pozdrawiam I zycze zdrowka ah dzis drugi dzien praktycznie nie boli