Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka18

Chyba zwariowałam!!

Polecane posty

Gość wariatka18

Okres spoznia mi sie juz tydzien. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji (tylko raz kiedy zdiagnozowano u mnie torbiel na jajniku). Nic mnie nie boli, wlasciwie nie odczuwam jakichkolwiek oznak tego, ze @ mialby wkrotce nadejsc... Po raz pierwszy naprawde spanikowalam. Przez ostatni miesiac nie wspolzylam, uprawialam za to petting... w bieliznie... Bedac w takiej sytuacji (spoznia sie!) stwierdzilam, ze pewnie jestem w ciazy, skoro lekarze nie wykluczaja zajscia w ciaze w taki sposob..........wariuje!!! moze ktos ma jakies slowa otuchy :(

Gość ASienieczkaAA
nie martw sie okres moze sie spoznic przez stres.. Jezeli juz tak panikujesz to zrob test Quick Viue

Gość koobi
dziewczyno, nie nakrecaj się. Mała mozliwość, bys zaszła . Zrób test--teraz spokojnie Ci wyjdzie prawidłowy wynik i idź do lekarza, bo skoro sie spóźnia, to jakies zaburzenia na pewno. Spokojnie.

Gość wariatka18
kurcze po prostu nigdy mi sie to nie zdarzylo, zeby sie tak duzo spoznial i z kazdym kolejnym dniem jest coraz wiecej nerwow niestety.... :( wczoraj mialam kupic test, ale pomyslalam ze wtedy przyznam sie sama przed soba do panikarstwa. Porazka

Gość ASienieczkaAA
To niech Ci facet kupi test :D moj tam mi kupił :D

Gość koobi
W sklepach Zabka mja po 5, 6 takie testy. Rzetelne--sprawdziłam na sobie :-)

Zrob test Quick, nie nakrecaj sie bo szkoda nerwow. Prawdopodobienstwo jest niewielkie, ale jednak.... No i niezaleznie od wyniki test polecam wizyte u gina: jak sie spoznia a wsio ok to hormony szwankuja;) Powoidzenia 🌼

Gość wariatka18
moj jak mu powiedzialam o swoich schizach stwierdzil ze faktycznie nie jestem normalna i ze w takim razie on mnie wiecej nie dotknie jesli mam sie tak stresowac...

Gość koobi
...bo to nie on jakby co będzie chodził w ciazy :-0 Ach, ci faceci. Zrób test i nie mysl o niczym. Znam takie, co mmiesiąc w miesiąc robiły--dla własnego komfortu psychicznego. W ciązę nie jest wbrew pozorom zajść tak łatwo.

Gość ASienieczkaAA
sory ale Twoj facet nie jest w takim razie Ciebie wart bo powinienen Ci uspakajac a nie tak mowic..

Gość wariatka18
czy to naprawde jest mozliwe? :( i mam jeden podstawowy problem, moja mama jest farmaceutka, mieszkam w dosyc malym miescie i mnie wszyscy w tych aptekach znaja. Chyba sie skoncze z tych nerwow

Gość wariatka18
hmm moj facet uwaza moje obawy za niedorzeczne, bo przeciez tylko razy to robilismy i wszystko bylo ok :/ fakt, oparcie to ja w nim mam niesamowite :/

Gość koobi
Nie kupuj w aptece--Zabka, jak napisałam, W Realu tez widziałam.

Gość wariatka18
pewnie tak bede musiala zrobic, ale az sie boje co mi moze wyjsc :(

Gość koobi
Jedna kreska :-) Zrób, bo bedziesz się zamartwiac :-)

Najgorsza glupota: testy z ZABKI czy REALA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Matko Boska, a mamy XXI wiek!!!!!!!!!!!!1 Jak sama nie mozesz z roznych powodow kupic testuL niech idzie Twoj chlopak albo kolezanka Powodzenia oraz pamietaj o wizycie u gina:) Pozdrawiam🌼

Gość wariatka18
echh dzieki koobi. mam nadzieje, bo jak nie to...bedzie ciekawie...a czy test mozna zrobic powiedzmy w poludnie? teraz bede miec klopot z wyjsciem z domu. A moze lepiej poczekac do jutra i zrobic z samego rana?

Gość ASienieczkaAA
mozesz w poludnie jak miesiaczka Ci sie duzo spoznila.. a tak to rano w dniu spodziewanej mies

Gość wariatka18
ok, dzieki

Gość ASienieczkaAA
u Ciebie juz tydzien wiec po pol mozesz zrobic

Gość koobi
Dziekuję za wmawianie mi głupoty--może ktos by tu się zastanowił,zanim otworzy buzię? Napisałam wyraźnie, że wypróbowałam te testy i są ok.Zreszta--czego pewnie nie wiesz--test z reala sa TAKIE SAME jak w aptece.

Gość wariatka18
az mnie zaczelo telepac z tego wszystkiego :(

Gość koobi
jesli nie jestes pewna testów, o których pisałam--kup w aptece. Tylko ze będziesz pewnie musiała jechac do sasiedniego miasta. Napisz, jaki był wynik :-)

Gość wariatka18
ok, napisze. dzieki za wsparcie i trzymajcie kciuki!! ...

Gość wariatka18
nie zrobilam jeszcze testu,a to z tego powodu ze zaczelo mnie bolec podbrzusze tak jak przed @. Co prawda nie wiem czy ten bol sama sobie wmawiam czy jest ze stresu, czy po prostu sygnalizuje @. Mam nadzieje ze to ostatnie echhhh :(

Gość wariatka18
a jednak kupilam, zeby w koncu uspokoic skolatane nerwy...kupilam pre-test bo ponoc jest dobry i sama kiedys do uzywalam. ALE nie pokazal mi sie zaden wynik!!!!!! jakie ja mam cholerne szczescie. po jakims czasie troszke 'zdemontowalam' i przechylilam i wtedy pokazala sie jedna kreska ale to sie przeciez nie liczy!!! co za.... :S

Gość koobi
...to nie był paskowy?

Gość wariatka18
tak paskowy

Gość A Teraz twoja
Rozwalasz mnie dziewczyno

Gość wariatka18
A Teraz Twoja--- tak masz racje to jest glupie i niedorzeczne i ogolnie zalosne...